Tgrt Haber
07 Mart 2023 13:58 - Güncelleme : 07 Mart 2023 14:32

Sivasspor'lu Rıza Çalımbay: Fiorentina maçının milli maçtan farkı yok!

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Fiorentina maçı hakkında konuştu. ''Deneyimli hoca, bu maçın milli maçlardan bir farkı yok, ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceğiz.'' dedi

Sivasspor'lu Rıza Çalımbay: Fiorentina maçının milli maçtan farkı yok!
sivasspor,fiorentina,rıza çalımbay

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fiorentina ile karşılacak olan Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay maç hakkında açıklamalarda bulundu. Eşleşmenin zor olduğunu belirten teknik adam şu ifadeleri kullandı:

"Kupada buralara kadar geldiğimiz için iyi takımlarla karşılaşmamız normal. En iyi takımlardan biri bize çıktı. Son oynadıkları maçları da izledik. Biz de iyi bir takımız. 3 senedir Avrupa’ya gidiyoruz. Anadolu’dan 3 sene üst üste Avrupa’ya giden başka takım yok. Çok güzel şeyler yaptık, bunu devam ettirmek istiyoruz. Türkiye için, bizim için, camiamız için, taraftarımız için bizim buradan en iyi şekilde çıkmamız gerekiyor."

''FİORENTİNA'YI ELERSEK BÜYÜK İŞ YAPMIŞ OLURUZ''

İtalya'daki ilk maçta avantajlı bir sonuçla dönmeyi hedefleyen deneyimli teknik adam, "Biz Avrupa’daki maçları hep Milli maç atmosferinde oynadık. Üzerimizdeki forma Sivasspor forması ama ülkeyi temsil ediyoruz. Geçirdiğimiz zor günlerde yaraları sarmak için yüzümüzde tebessüme neden olacak şeylere ihtiyacımız var. Bunu da en güçlü şekilde elde edebileceğimiz ortam futbolda. Fiorentina’yı elersek çok büyük iş yapmış olacağız." ifadelerini kullandı.

8 MART'TA İTALYA'DA

Sivasspor, maç için 8 Mart'ta İtalya'ya gidecek ve aynı gün TSİ 19:00'da futbolculardan Isaac Cofie ve teknik direktör Rıza Çalımbay'ın katılacağı bir basın toplantısı düzenleyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...