Tgrt Haber
10 Ekim 2022 21:03 - Güncelleme : 10 Ekim 2022 21:19

Ferdi Kadıoğlu'nun nasıl sakatlandığı ortaya çıktı: Fenerbahçe, 'mide rahatsızlığı' demişti!

Fenerbahçe'nin büyük bir heyecan içinde geçen ve son dakika golüyle 5-4 kazandığı Karagümrük maçında son anda kadrodan çıkartılan Ferdi Kadıoğlu'nun takım otobüsüyle stada giriş yaparken bileğini burkup yere düştüğü ve ardından ağrı hissettiği için oynamadığı ortaya çıktı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada "Mide rahatsızlığı" ifadeleri kullanılmıştı.

Ferdi Kadıoğlu'nun nasıl sakatlandığı ortaya çıktı: Fenerbahçe, 'mide rahatsızlığı' demişti!
Fenerbahçe,Ferdi Kadıoğlu,Fatih Karagümrük

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Kadıköy'de 5-4 kazanılan Fatih Karagümrük maçında kadroda yer almamıştı. 23 yaşındaki futbolcunun stada gelinirken talihsiz bir kaza yaşadığı ortaya çıktı.

JESUS İLK 11'DE OYNATACAKTI!

Teknik direktör Jorge Jesus, Ferdi Kadıoğlu'nu Karagümrük maçında ilk 11'de oynatacaktı. Ancak talihsiz olay nedeniyle son anda kadrodan çıkartılan Ferdi'nin yerine Lincoln Henrique sol bekte görev yaptı.

Hürriyet'in haberine göre; takımı taşıyan otobüs saat 18.20 sularında stadyuma giriş yaptığı sırada inerken dengesini kaybeden Ferdi Kadıoğlu, basamaklardan düşerek yere yuvarlandı. Takım arkadaşları koluna girip Ferdi’yi içeri götürürken genç futbolcu, son anda gelişen bu olay yüzünden kadrodan çıkarıldı.

Ancak Ferdi’nin kadrodan çıkartılmasının nedeni olarak mide rahatsızlığı yaşaması gösterildi.

Bu sezon 7’si Süper Lig’de 6’sı Avrupa’da olmak üzere 13 maça çıkan yıldız ismin sakatlık durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...