Tgrt Haber
02 May 2022 18:55 - Güncelleme : 02 May 2022 19:19

Fenerbahçe'ye Joachim Löw'den kötü haber

Fenerbahçe'nin takımın başına getirmek için görüşmelerini sürdürdüğü Alman teknik direktör Joachim Löw'ün yeni takımı belli oluyor. Mauricio Pochettino ile yollarını ayırması beklenen Fransa Ligue 1 devi Paris Saint-Germain'in, Löw ile ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe'ye Joachim Löw'den kötü haber

Sezon sonunda Mauricio Pochettino ile yollarını ayırması beklenen Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain, gözünü Fenerbahçe'nin de ısrarla istediği Alman teknik adam Joachim Löw'e çevirdi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Paris Saint-Germain, Tottenham'ı çalıştıran Antonio Conte ve Almanya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Joachim Löw ile yakından ilgileniyor.

Şu anda Conte, Tottenham'dan ayrılmak istemiyor fakat PSG'den gelecek teklife göre de şartlar değişebilir. Eğer İtalyan hoca olmazsa PSG, rotasını Joachim Löw'e çevirecek. Avrupa'nın 5 büyük liginden bir takımla çalışmak isteyen Löw'ün bu teklife sıcak bakacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...