Tgrt Haber
28 Haziran 2022 06:47 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 08:17

Fenerbahçe'ye bir Koreli daha

Fenerbahçe transfer haberleri: 3 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Kim Min-Jae'den büyük bir verim alan ve yüksek ihtimalle büyük bir bonservis bedeli karşılığında satıp kar edecek Fenerbahçe, transfere Kore pazarını takibi sürdürüyor. Son olarak altyapıya Jin ho Jo'yu alan sarı-lacivertlilerden sürpriz bir hamle daha geldi. Fransa'da gösterdiği performansla dikkat çeken Koreli golcü listeye girdi. Küme düşen kulübünden ayrılmak isteyen golcü futbolcunun, yönetime baskı yaptığı ifade edildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'ye bir Koreli daha
Fenerbahçe,Jorge Jesus,transfer,Hwang Ui-jo

Transferde geniş bir oyuncu havuzu bulunan Fenerbahçe, Kore pazarına ayrı bir önem veriyor. Birçok mevki için arayışlarda bulunan sarı-lacivertliler, hücum hattına öncelik verdi.

Teknik direktör Jorge Jesus, yetenekleriyle takıma ekstra gol ve asist katkısı yapacak olan isimleri kadrosunda görmek istediğini yönetime iletti. Bu hedef doğrultusunda operasyonu yürüten yönetim, Bruma ve Lincoln Henrique'nin ardından Emre Mor'u transferini de bitirdi.

KORELİ FORVET: HWANG Uİ-JO

Şampiyonlar Ligi'ni de düşünürek transferde durmaya niyeti olmayan Kanarya, sürpriz bir ismi gündemine aldı.

Kim Min Jae'nin performansı, Ali Koç'un İstanbul'da Kore Milli Takımı'nın teknik direktörü Paulo Bento'yu ağırlaması ve son olarak transfer edilen Jin ho Jo'nun ardından sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Football Asia'nın haberine göre, sarı-lacivertliler, Fransa'da önce 2. Lig'e düşen, ardından da 3. Lig'e düşürülen Bordeaux'nun Koreli forvet oyuncusu Hwang Ui-jo'yu istiyor.

Piyasa değeri 7 milyon Euro civarı olan 1.85'lik futbolcunun da daha üst ligdeki bir takıma gitmek istemesinin Bordeaux yönetiminde baskı oluşturduğu yazıldı.

Fakat Fenerbahçe'nin bu transferde tek olmadığını ve ciddi bir rakibi olduğunun altı çizildi. Güney Koreli golcü ile Portekiz devi Porto'nun da yakından ilgilendiği kaydedildi.

İKİ AYAĞINI DA KULLANIYOR

Geçtiğimiz sezon Bordeaux'da 32 maçta forma giyen 29 yaşındaki oyuncu, 11 gol ve 2 asistlik katkı verdi. Santrfor mevkisinde forma giyen Koreli futbolcu, sol ve sağ kanat bölgelerinde de görev alabiliyor. 1.85 boyundaki golcü oyuncu, her iki ayağını da etkili kullanabiliyor.

Kariyerinde toplam 331 maçta sahaya çıkan Hwang, 103 gol ve 26 asistlik performans sergiledi. Güney Kore Milli Takımı'nda 45 maçta oynayan Hwang, 15 gollük katkı verdi. (Fotomaç)

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...