Tgrt Haber
09 May 2022 23:54 - Güncelleme : 10 May 2022 00:01

Fenerbahçe’nin yeni hocasını Portekiz basını duyurdu! Jorge Jesus'un açıklanması an meselesi

Fenerbahçe’de teknik direktör arayışı sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktörler Löw ile Jorge Jesus’un ismi öne çıkarken Portekiz basını Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olduğunu iddia etti.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe’nin yeni hocasını Portekiz basını duyurdu! Jorge Jesus'un açıklanması an meselesi
jesus,fenerbahçe,teknik direktör

Fenerbahçe’de yeni sezonda takımın başına kimin geçeceği bilmecesi sona eriyor. Daha önce Alman teknik direktör ile Löw ile görüşen başkan Ali Koç, daha sonra ise dünyaca ünlü Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus ile bir araya geldi. Koç’un Jesus ile görüşmesi fotoğraf karelerine yansırken sarı-lacivertli taraftarlarda büyük heyecan uyandırdı. 

PORTEKİZ BASINI ANLAŞMAYI DUYURDU

Portekizli antrenör ile büyük ölçüde anlaşma sağlanırken Portekiz'de yayın yapan Correio da Manhã'nın aktardığı bilgiye göre tecrübeli antrenör Fenerbahçe ile el sıkıştı. Jesus ve Fenerbahçe arasındaki anlaşmanın kısa süre içerisinde resmi yayın organlarından duyurulması bekleniyor.

JORGE JESUS KİMDİR?

Jorge Fernando Pinheiro Jesus 24 Temmuz 1954'te Portekiz'de dünyaya geldi. Pofesyonel Futbol kariyerine 1973'te başlayan Jesus; Sporting CP, Belenenses, Farense, Benfica Castelo Branco gibi ekiplerin formasını giydi. Jesus teknik direktörlük kariyerine 1989'da Amora takımıylabaşladı. Jergus teknik direktörlük kariyerinde; Vitória Guimarães, Braga, Benfica, Sporting CP, Flamengo takımlarını çalıştırdı. Jorge Jesus, Benfica'dan 28 Aralık 2021'de ayrıldı. Jorge Jesus'un 3 Portekiz şampiyonluğu, 6 Portekiz Lig Kupası, Brezilya Şampiyonluğu ve Brezilya Süper Kupası başarısı bulunuyor. Hem Portekiz’de Benfica’da hem de Brezilya’da Flamengo’da şampiyonluklar yaşayan Jesus, lig şampiyonluğu konusunda çok tecrübeli bir isim.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...