Tgrt Haber
11 Haziran 2022 07:58 - Güncelleme : 11 Haziran 2022 08:08

Fenerbahçe'nin yeni hocasını heyecan bastı: Baştan çıktım

Fenerbahçe'nin yeni hocası Jorge Jesus'u heyecan bastı. Şampiyonlar Ligi hedefinin kendisini baştan çıkardığını söyleyen Portekizli teknik adam, "Türkiye'nin en büyük kulübünde çalışacağım" dedi.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Fenerbahçe'nin yeni hocasını heyecan bastı: Baştan çıktım
fenerbahçe,jorge jesus

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, İstanbul'a gelmek için yola çıkarken Portekiz basınına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi hedefinin olmasının kendisini baştan çıkardığını söyleyen Portekizli teknik adam "Fenerbahçe Avrupa'da ses getirebilecek bir kulüp. Ayrıca Türkiye'nin en çok şampiyon olan takımında çalışacağım. Başkan Ali Koç'un projeleri de Fenerbahçe'yi seçmemde çok etkili oldu" sözlerini kullandı.

PORTEKİZLİ YOK

Transfer çalışmalarına da değinen Jesus, "Pazartesi günü sezonu açıyoruz ve transferde acele ediyoruz. "Görüştüğümüz ve anlaştığımız oyuncular var. En kısa sürede kamp kadrosuna yetiştireceğiz" dedi. Portekizli transferi yapmayacaklarını da açıklayan başarılı teknik adam, "Portekizli oyuncu isterdim ama Finansal Fair Play sebebiyle şu anki şartlarımız buna izin vermiyor. Yine de bizi hedefe götürecek kaliteli oyuncuları kadromuza katacağız" diye konuştu.

10 NUMARAYA SAMBACI

Jorge Jesus'un raporuna göre transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, Brezilyalı Lincoln Henrique için pazarlıklar sürüyor. 23 yaşındaki orta sahayı Porto da istedi ancak Jorge Jesus faktörü oyuncunun Fenerbahçe’ye daha sıcak bakmasını sağladı. Portekiz ekibi Santa Clara'nın belirlediği 3,5 milyon avroluk bonservis bedelinin düşürülmesi için görüşmeler sürüyor. Santa Clara ile 2024’e kadar mukavelesi olan Lincoln Henrique’nin aktüel piyasa değeri 5 milyon avro.

Fenerbahçe'nin yeni hocasını heyecan bastı: Baştan çıktımLincoln Henrique

SPORTİF DİREKTÖRLÜK İÇİN BRANCO GÜNDEMDE

Yeni sezon hazırlıklarına pazartesi günü başlayacak olan F.Bahçe’de teknik direktör Jorge Jesus'un altı yardımcısıyla birlikte bugün İstanbul’da olması bekleniyor. Ayrıca yönetimin Jesus ile köprü olması adına sportif direktör olarak Marca Branco ile anlaştığı iddia edildi.

STOPER ARAYIŞI

Avrupa’dan ciddi talipleri olan Kim Min-Jae’nin muhtemel ayrılığı için alternatif planı var. Ali Koç yönetimi, Konyaspor’un millî savunmacısı Abdülkerim Bardakçı’yı listenin ilk sırasında tutuyor. 5 milyon avroluk bonservis talebine karşı ise futbolcu takası artı bir miktar para öneriliyor.

Fenerbahçe'nin yeni hocasını heyecan bastı: Baştan çıktımAbdülkerim Bardakçı

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...