Tgrt Haber
06 Nisan 2022 21:26 - Güncelleme : 06 Nisan 2022 22:41

Fenerbahçe'nin Eren Elmalı teklifi ortaya çıktı

Son dakika transfer haberleri: Süper Lig'de sezonu ikinci sırada bitirip Devler Ligi'ne katılmak isteyen Fenerbahçe, bir yandan transfer çalışmalarına hız verdi. Gelecek sezon yabancı kontenjanının azalacak olması nedeniyle transferde yerli isimlere ağırlık veren sarı-lacivertliler, Kasımpaşa'nın sol beki Eren Elmalı için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin Eren Elmalı teklifi ortaya çıktı

Süper Lig'de kademeli olarak azalacak olan yabancı kontenjanı, birçok takımı olduğu kadar Fenerbahçe'yi de transferde yerli isimlere yönelmeye mecbur bıraktı. Bu doğrultuda kaliteli Türk futbolcuları kadrosuna katmak isteyen sarı-lacivertliler, milli sol bek Eren Elmalı için Kasımpaşa ile görüşmelerini sürdürüyor.

KASIMPAŞA 5.5 MİLYON EURO İSTİYOR!

Fotomaç'ın haberine göre; 21 yaşındaki sol bek için lacivert-beyazlılar 5.5 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. Kanarya ise bu rakamı en azından 2.5 seviyesine indirmeyi planlıyor. Başkan Ali Koç'un da kişisel ilişkilerini kullanarak bu transferi bizzat dahil olması bekleniyor. Eren'in de Fenerbahçe'de oynamaya sıcak baktığı belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...