Tgrt Haber
02 Şubat 2023 18:15 - Güncelleme : 02 Şubat 2023 18:22

Fenerbahçe'nin Barcelona'dan transfer ettiği Emre Demir kiralanıyor: Yeni takımı belli oldu!

Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminde Emre Demir, Barcelona'dan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer oldu. Genç futbolcu imza atmasının ardından yeni takımına kiralandı.

Fenerbahçe'nin Barcelona'dan transfer ettiği Emre Demir kiralanıyor: Yeni takımı belli oldu!
Fenerbahçe,transfer,Emre Demir,Samsunspor

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken kadro planlaması ile ilgili de Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda gidecek ve kalacak isimler belli oluyor.

Ara transfer döneminde sarı-lacivertli ekip sürpriz bir transfere imza atarak Emre Demir'i bedelsiz olarak kadrosuna kattı. Kayserispor formasıyla Türk futbolunun tanıdığı 19 yaşındaki genç futbolcu Barcelona'ya transfer olmuştu.

Katalan ekibinde beklenen performansı gösteremeyen Emre Demir, Türkiye'ye dönerek sarı-lacivertli takıma imza attı.

1. LİG'E KİRALANIYOR

Sarı-lacivertliler, Emre Demir'i sezon sonuna kadar maç kondisyonu kazanmak ve durumuna görmek için yeni bir takıma kiralamaya karar verdi.

Haber Global'in haberine göre; Fenerbahçe, Barcelona’dan bonservissiz kadrosuna kattığı Emre Demir’i sezon sonuna kadar 1. Lig ekibi Samsunspor’a kiralık olarak verdi. Sarı-lacivertliler, Jorge Jesus’un da onayıyla genç oyuncusu Samsunspor’a ücretsiz olarak kiraladı. Emre Demir, bu akşam Samsun’a gidecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...