Tgrt Haber
09 Temmuz 2022 11:06 - Güncelleme : 09 Temmuz 2022 11:12

Fenerbahçe'nin Alexander Sörloth teklifi ortaya çıktı!

Fenerbahçe transfer haberleri: Forvet bölgesine tartışılmayacak ve gol yükünü çekecek bir ismi transfer etmek isteyen Fenerbahçe'de Alexander Sörloth yeniden liste başına tırmandı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'nin Alexander Sörloth teklifi ortaya çıktı!
Fenerbahçe,transfer,Alexander Sörloth

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Alexander Sörloth'u yeniden transfer gündemine aldı.

Hürriyet gazetesinde yer alan haberde, sarı-lacivertlilerin Sörloth'a yıllık 2 milyon Euro teklif ettiği belirtilirken Norveçli golcünün de Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı kaydedildi.

BONSERVİS TEKLİFİ BELLİ OLDU!

Haberde, Leipzig yönetimiyle görüşmelerin devam ettiği, Sörloth için 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan pay teklif edildiği aktarıldı.

Geçtiğimiz sezon başında La Liga ekiplerinden Real Sociedad'a kiralanan Alexander Sörloth, burada çıktığı 42 maçta 7 gol ve 1 asist kaydetti.

Ek olarak Sörloth transferin gerçekleşmemesi halinde Brezilya ligi ekiplerinden Botofago'da forma giyen Erison için görüşme yapılacağı ifade edildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...