Tgrt Haber
19 Ekim 2022 17:43 - Güncelleme : 19 Ekim 2022 17:56

Fenerbahçe, 'Murat Ilgaz' iddialarını yalanladı

Sosyal medyada çıkan Merkez Hakem Kurulu Başkanvekili Murat Ilgaz'ın Fenerbahçe'de kongre üyesi olduğu iddialarına sarı-lacivertli kulüpten cevap geldi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber, Ajansspor
Fenerbahçe, 'Murat Ilgaz' iddialarını yalanladı
Fenerbahçe

Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde çıkan Merkez Hakem Kurulu Başkanvekili Murat Ilgaz'ın Fenerbahçe kongre üyesi olduğu iddialarına sarı-lacivertli kulüpten cevap geldi. Açıklamada, Ilgaz'ın kulübün kongre üyesi olduğu yönündeki iddialar yalanlandı.

Daha öncesinde de konuyla ilgili Ajansspor'a açıklamalarda bulunan Murat Ilgaz, sadece Fenerbahçe Kulübü değil, hiçbir kulüple de bir üyelik bağının bulunmadığını söylemişti. Ilgaz, "Ben hiçbir kulübün üyesi değilim. Sorumluluğum gereği de Türkiye'deki her bir kulübe eşit mesafede yer alıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"MURAT ILGAZ KULÜBÜMÜZÜN KONGRE ÜYESİ DEĞİLDİR"

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

18 Ekim 2022 Salı günü spor kamuoyunu meşgul eden gündemin devamında, bir takıma bağlılıkları net şekilde belli olan gerçek kimlik taşımayan bazı sosyal medya hesapları tarafından oluşturulan gündemi takip ettik. Bu gündem çerçevesinde Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Sn. Murat Ilgaz ile Kulübümüzü ilişkilendiren bir yalana dair açıklama yapma gereği doğmuştur.

Türkiye Futbol Federasyonu’nda 2014 yılından itibaren çeşitli kademelerde görev almış ve Temmuz 2022 itibarıyla Merkez Hakem Kurulu Başkanvekili olarak görev yapan Sn. Murat Ilgaz, Kulübümüzün hiçbir zaman kongre üyesi olmadığı gibi Kulübümüz bünyesinde herhangi bir görevi de olmamıştır.

"BU UCUZ YAKLAŞIMA KARŞI DURMAYA DAVET EDİYORUZ"

Gerçekle hiçbir ilgisi olmayan bir durum üzerinden yaygara koparanlar, bu yalanlarını güçlendirmek adına Kulübümüzün bayrağı önünde sahte görseller üretip dolaşıma sokmaktan ve koordineli olarak paylaşımlar yapmaktan geri durmamışlardır.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak son birkaç gündür ısrarla hezeyanlarını sürdüren bu kişileri spor kamuoyunun takdirine bırakıyor; aklı selim futbol paydaşlarını bu ucuz yaklaşıma karşı durmaya davet ediyoruz

Kaynak: TGRT Haber, Ajansspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...