Tgrt Haber
07 Ağustos 2021 22:18

Fenerbahçe Koreli stoper Min-Jae Kim'i transfer etti | Son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe, Çin'in Beijing Guoan takımında oynayan Güney Koreli stoper Min-Jae Kim ile transfer görüşmelerine başlandığını açıkladı.

Fenerbahçe Koreli stoper Min-Jae Kim'i transfer etti | Son dakika transfer haberleri
FENERBAHÇE,,TRANSFER,,GALATASARAY,

Yeni sezona Vitor Pereira yönetiminde hazırlanan Fenerbahçe, defans hattına kritik bir takviye daha yaptı.

GALATASARAY DA PEŞİNDEYDİ

Daha önce Alanyaspor'un İngiliz savunmacısı Caulker'ı kadrosuna katan sarı lacivertliler, adı bir süredir Galatasaray ile de anılan Güney Koreli stoper Min-Jae Kim'in transferini duyurdu. Koreli savunmacı ile görüşmelere başlandığını açıklayan Fenerbahçe, oyuncunun yarın İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceğini bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, BJ Guoan Kulübü’nde forma giyen Koreli futbolcu Min-Jae Kim ile transfer görüşmelerine başlamıştır. 1996 doğumlu defans oyuncusu, görüşmeleri sürdürmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere yarın İstanbul’a gelecektir" ifadeleri kullanıldı.

MİLLİ TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ

Güçlü fiziği ve tekniğiyle dikkat çeken Min-Jae Kim, 32 kez formasını giydiği Güney Kore Milli Takımı'nın da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. 2019 yılının başında 5,25 milyon euro bonservis bedeliyle Jeonbuk Hyundai Motors takımından Beijing Guoan'a transfer olan 24 yaşındaki stoper, Çin ekibinde 59 maçta forma giydi. Kim'in sözleşmesi 31 Ara 2021 tarahinde sona eriyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...