Tgrt Haber
08 Aralık 2022 11:24 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 11:33

Fenerbahçe’de yıldız golcünün sakatlığı ciddi! Koltuk değnekleriyle yürüyor, sezonu kapatabilir

Fenerbahçe’nin Rayo Vallecano ile oynadığı hazırlık maçında sol ayak bileği ve dizinden ciddi şekilde sakatlanan Joao Pedro’nun sakatlığının ciddi olduğu öğrenildi. Yıldız golcünün koltuk değnekleriyle yürüdüğü öğrenilirken sezonu kapatma ihtimali bile bulunuyor.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe’de yıldız golcünün sakatlığı ciddi! Koltuk değnekleriyle yürüyor, sezonu kapatabilir
fenerbahçe,joao pedro

Antalya kampında çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de sakatlıklar can sıkmaya başladı. Rayo Vallecano ile oynanan hazırlık maçında mücadeleyi tamamlayan ve sakat bir şekilde oyundan alınan yıldız golcü Joao Pedro’nun durumu ciddi. Koltuk değnekleriyle yürüyebilen Brezilya golcünün sezonu kapatma ihtimali bile buluyor. Sol ayak bileği ve dizinden ciddi biçimde sakatlanan deneyimli oyuncunun yoğun ödemden dolayı tam olarak sakatlığı tespit edilemedi. Karşılaşmada ayak bileği 90 derece dönen futbolcunun en erken üç ay içinde takıma katılması bekleniyor.

ALTAY BAYINDIR VE VALENCİA TRABZON MAÇINA YETİŞECEK

Antalya kampına götürülmeyen isimlerden Altay Bayındır ve Enner Valencia’nın Trabzonspor maçına yetişmesi bekleniyor. Ekvador Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda boy gösteren Enner Valencia ise sakat döndü. Dizindeki sakatlığına rağmen ülke milli takımıyla son maça çıkan başarılı futbolcu iki hafta boyunca takımdan ayrı kalacak.

ARDA 2 HAFTA TAKIMDAN UZAK KALACAK

Antrenmanda dizine darbe alan genç yıldız Arda Güler de iki hafta daha takımdan uzak kalacak. Bireysel çalışmalar gerçekleştiren Arda’nın Trabzonspor maçının kadrosunda yer alma ihtimali bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...