Tgrt Haber
01 Nisan 2022 07:53 - Güncelleme : 01 Nisan 2022 07:57

Fenerbahçe’nin teknik direktör bilmecesi: Elde İsmail Kartal var

Fenerbahçe’de başkan Ali Koç yeni sezon öncesinde teknik direktör arayışına devam ediyor. Başkan Koç’un görüştüğü isimlerin farklı arayışlarda olduğu iddia edilirken yeni sezonda teknik direktör İsmail Kartal’ın takımın başında olması sürpriz olmayacak.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Fenerbahçe’nin teknik direktör bilmecesi: Elde İsmail Kartal var

Fenerbahçe’de teknik direktör bilmecesi sürüyor. Yeni sezon öncesinde takımın başına getireceği isim ile taraftarı hayal kırıklığına uğratmak istemeyen Başkan Ali Koç’un umutları sönmek üzere. Başkan, camianın hasretle andığı Joachim Löw ile Almanya’da iki defa görüşmüş ve tecrübeli çalıştırıcı ile prensip anlaşması sağlandığı öne sürüldü. Koç, Trabzon maçı öncesi dernek üyeleriyle yediği yemekte bu iddiaları doğrulayan ifadeler kullandı.

LÖW’DEN CEVAP YOK

Ancak Alman basınına göre Premier Lig ve La Liga hayali kuran Löw’den bugüne kadar gelen bir cevap yok. Ali Koç’un bir diğer gözdesi Roger Schmidt ise sezon sonunda PSV’den Benfica’ya geçiş yapma kararı aldı. Portekizli adaylar Jorge Jesus ve Nuno Esprito Santo ile temaslar devam ediyor. Yine adları daha önce gündeme gelen Hırvat teknik adamlarla da görüşmeler yapıldığı iddia edildi. Ancak teknik adamların Süper Lig’e sıcak bakmıyor. Takımı çıkışa geçiren İsmail Kartal bu durumların yaşanması ile birlikte her geçen gün koltuğunu sağlama aldı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...