Tgrt Haber
31 Ağustos 2021 18:17

Fenerbahçe'de Samatta ve Zanka Belçika yolcusu! Son dakika transfer haberleri...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberine göre; Süper Lig'de sezona kayıpsız başlayan Fenerbahçe'de transfer harekatı sürüyor. Takıma katılan isimlerin yanı sıra kadrodan gönderilecek isimler de netleşmeye başladı. Sarı-lacivertlilerde Zanka ve Samatta'nın Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Fenerbahçe'de Samatta ve Zanka Belçika yolcusu! Son dakika transfer haberleri...
Fenerbahçe,Royal Antwerp,Zanka,Samatta

Fenerbahçeli futbolcu Zanka'ya Belçika ekiplerinden Royal Antwerp'in teklifte bulunduğu, sağlık kontrollerinin ardından ise resmi sözleşmelerin imzalanacağı ifade edildi.

Süper Lig'in 2021-22 sezonunda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de bir yandan ayrılıklar da sürüyor. Son olarak 2 oyuncu ile yollarını ayırmayı planlayan sarı-lacivertliler için Belçika basınında çıkan haberlere göre Zanka'ya Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Royal Antwerp'in teklifte bulunduğu ifade edildi.

Michael Frey'in ardından Zanka'yı da kadrosuna katmak isteyen Belçika ekibinin pazarlık halinde olduğu ifade edildi. Royal Antwerp'in Zanka'ya 1 milyon Euro bonservis bedeli ödemek istediği belirtildi. Sarı-Lacivertliler, oyuncuyu elden çıkarıp transfer edilecek isimler için kontenjan açmayı ve gelir elde etmeyi planlıyor. (Fotomaç)

SAMATTA PİYANGOSU

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Belçika ekibi Antwerp, Zanka'dan sonra sarı-lacivertli oyuncu Mbwana Samatta'yı da kiralık olarak kadrosuna kattı. Samatta'nın 1 yıllığına kiralanacağı ve ardından 4 milyon euro bedelle zorunlu satın alma opsiyonunun devreye gireceği iddia edildi.

Mbwana Samatta, sosyal medya hesabından Fenerbahçe ibaresini kaldırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...