Tgrt Haber
27 Nisan 2022 11:29 - Güncelleme : 27 Nisan 2022 11:36

Fenerbahçe’de Jorge Jesus’ta sona yaklaşıldı! Ücreti dudak uçuklattı

Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Portekiz’e giderek tecrübeli teknik adam Jorge Jesus ile görüştü. Görüşmenin olumlu geçtiği ifade edilirken anlaşmanın detayları ortaya çıktı.

Fenerbahçe’de Jorge Jesus’ta sona yaklaşıldı! Ücreti dudak uçuklattı

Fenerbahçe’de teknik direktör arayışı sürüyor. Aldığı galibiyetler ile Şampiyonlar Ligi bileti için yerini korumaya çalışan sarı-lacivertli ekipte başkan Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Portekizli efsane çalıştırıcı Jorge Jesus ile görüştü. Görüşmeden basına sızan kareler camiayı heyecanlandırdı.

JESUS’UN SÖZLEŞME DETAYLARI

Başkan Ali Koç ve Portekizli teknik adam Jorge Jesus’un görüşmelere devam ettiği kaydedilirken sözleşmenin detayları belli olmaya başladı. Jorge Jesus'un kendisi ve ekibi için talep ettiği rakamın 9.5 milyon Euro transfer bütçesi için ise 30 milyon Euro istediği iddia edildi.

10 GÜN SÜRE İSTEDİ

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un 2 gündür temasta olduğu Jorge Jesus kararını kısa süre içinde bildireceğini belirtti. Portekizli çalıştırıcının 10 günlük düşünme süresi istediği kaydedildi. Joachim Löw gibi bekletmeyecek, net kararını verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...