Tgrt Haber
25 Aralık 2021 10:31

Fenerbahçe’de bileti kesilen ilk futbolcu belli oldu

Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira’nın tkaımdan gönderilmesinin ardından bileti kesilen ilk isim Max Meyer oldu. Alman futbolcudan kendisine kulüp bulması istendi.

Fenerbahçe’de bileti kesilen ilk futbolcu belli oldu
max meyer,fenerbahçe

Teknik direktör Vitor Pereira ile ayıran Fenerbahçe’de takımda gidecek ilk futbolcu da belli oldu. Sarı Lacivertliler, Alman futbolcu Max Meyer'i gözden çıkararak kendisinden kulüp bulmasını istedi.

MEYER’İN ÜZERİ ÇİZİLDİ

26 yaşındaki orta saha Vitor Pereira döneminde sık olmasa da forma giyebiliyordu. Portekizli teknik adamın gitmeden önceki Beşiktaş derbisinde tribüne gönderdiği Meyer’e , Zeki Murat Göle de Karagümrük maçında forma vermedi. Gözden çıkarılan Alman futbolcudan kendisine yeni kulüp bulması istendi.  

FENERBAHÇE'DE TANSİYON DÜŞMÜYOR

Öte yandan Trabzonspor ile arasındaki puan farkı16'ya çıkan Fenerbahçe'de taraftar Pereira'nın gönderilmesinin ardından Ali Koç'u hedef aldı. Sarı-lacivertli taraftarların, Yeni Malatyaspor maçında Ali Koç ve yönetimi protesto etmeye hazırlandığı belirtildi. Taraftarlar Başkan Ali Koç’u hedef alırken, taraftarın protestolarından kurtulamayan Başkan Ali Koç ve yönetimi, hedef tahtasına futbolcuları koydu. Oyuncular kadro dışı ve para cezasıyla karşı karşıya.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...