Tgrt Haber
11 Temmuz 2022 10:27 - Güncelleme : 11 Temmuz 2022 10:51

Fenerbahçe transferi resmen duyurdu: İstanbul'a geliyor

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe, Tiago Çukur transferi için oyuncu ve kulübü Watford ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Genç golcü akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe transferi resmen duyurdu: İstanbul'a geliyor
Fenerbahçe,Tiago Çukur,transfer,Watford
Fenerbahçe, Tiago Çukur için Watford ile prensip anlaşmasına vardı. Genç yıldız adayı akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek ve görüşmeleri tamamlayıp resmi imzayı atacak.
 
https://twitter.com/Fenerbahce/status/1546396788688658432
 
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz İngiltere’nin Watford takımında forma giyen Tiago Çukur’un transferi için oyuncunun kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Sağlık kontrolleri ve ilerleyen transfer görüşmeleri için genç futbolcu bu akşam saatlerinde İstanbul’a gelecektir." denildi.
 

TİAGO ÇUKUR KİMDİR?

Tiago Süer Barbaros Çukur, 30 Kasım 2002'de Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da dünyaya geldi.

19 yaşındaki genç futbolcu 2012'de Feyenoord altyapısına gird. 2016'da 13 yaşındayken AZ Alkmaar altyapısına geçen Tiago Çukur, 2020'de Hollanda ekibiyle yollarını ayırdı.

2021'in Ocak ayında İngiltere'ye transfer olan genç futbolcu, Watford'a imza attı ve U23 takımına katıldı. Aynı sezonun sonunda, İngiltere 1. Lig ekiplerinden Doncaster Rovers'a kiralanan Tiago, burada A takımda 26 maça çıkıp 1 gol kaydetti.

Tiago Çukur, 2022'nin Ocak ayında kiralık oynadığı Doncaster'dan ayrılarak yeniden Watford U23'e döndü.

TİAGO ÇUKUR TÜRK MÜ, HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Tiago Çukur henüz 19 yaşında ve santrfor bölgesinde görev yapıyor. Genç oyuncu güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Hollanda doğumlu Türk oyuncu 1.96'lık boya sahip.

Tiago Çukur, Türkiye altyaş milli takımlarında da görev yaptı. Şu ana kadar U21 Milli Takımı formasını 5 kez giyen oyuncu henüz gol atma başarısını gösteremedi.

Fenerbahçe transferi resmen duyurdu: İstanbul'a geliyor
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...