Tgrt Haber
14 Haziran 2022 11:30 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 12:04

Fenerbahçe transferde bombayı patlatıyor: Jorge Jesus imzaya çağırdı!

Fenerbahçe transfer haberleri: Yeni sezon için kadro planlaması çalışmalarını son sürat sürdüren Fenerbahçe'de sol bek ve santrfora öncelik verildi. Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda sarı-lacivertliler, Real Madrid'den ayrılan dünyaca ünlü yıldız Marcelo'nun peşine düştü. Portekizli çalıştırıcının, başarılı oyuncuyu sözleşme imzalamak için İstanbul'a çağırdığı ifade edilirken Fenerbahçe'nin Marcelo için teklif hazırlığında olduğu ve başarılı oyuncunun da sarı-lacivertlilere sıcak baktığı belirtildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Fenerbahçe transferde bombayı patlatıyor: Jorge Jesus imzaya çağırdı!
Marcelo,,Jorge Jesus,transfer,imza

8 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen ve bu doğrultuda kupa canavarı Jorge Jesus'u takımın başına getiren Fenerbahçe, transferde de bombaları bir bir patlatmak istiyor... Portekizli çalıştırıcının takımda eksik gördüğü bölgeler için harekete geçildi.

Fenerbahçe'de Filip Novak hayal kırıklığına neden olan performansının ardından sol bek mevkisi için harekete geçildi. Çek futbolcuyu elden çıkarmak isteyen sarı-lacivertliler sol bek rotasyonunu güçlendirmek için kolları sıvadı.

İKİNCİ ROBERTO CARLOS: MARCELO BOMBASI!

Bir süredir arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de Marcelo heyecanı her geçen gün artıyor...

Uzun yıllar Real Madrid forması giyen Brezilyalı yıldız, eflatun-beyazlılara La Liga ve Şampiyonlar Ligi kupalarıyla veda etti. Marcelo kendisi için düzenlenen veda töreninde gözyaşlarına hakim olamadı ve oldukça duygusal anlar yaşandı.

15 yılda 25 kupa kazanarak Real Madrid tarihine adını yazdıran ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılan deneyimli futbolcunun yeni adresi tüm futbol camiası tarafından merakla bekleniyor.

Sol bek mevkisine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de Marcelo ismi bir süredir gündemdeki yerini koruyor. İddialı bir kadro kurmayı amaçlayan sarı-lacivertliler, birçok mevki için öncelik verilen isimleri belirledi.

Teknik direktör Jorge Jesus'un listesinde üst sıralarda yer alan Marcelo'nun son durumuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe transferde bombayı patlatıyor: Jorge Jesus imzaya çağırdı!

FENERBAHÇE TEKLİF YAPACAK

Goal'in haberine göre; Fenerbahçe, Brezilya sol bek için sözleşme teklifini hazırlıyor. Birkaç kulüp deneyimli oyuncuyla ilgileniyor ancak transferde en olası seçenek Türkiye gibi gözüküyor.

Sarı-lacivertlilerin yakın zamanda Marcelo'ya resmi bir teklif yapması bekleniyor.

JORGE JESUS İMZAYA ÇAĞIRDI!

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü hocası Jorge Jesus, Marcelo'yu sözleşme imzalamak için İstanbul'a çağırdı. Marcelo'nun, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği için kariyerine Fenerbahçe'de devam etmeye açık olduğu kaydedildi.

Yıldız futbolcunun temsilcileri hafta sonuna kadar teklif yapılmasını bekliyor. Tarafların ortak noktada buluşması halinde Marcelo'nun İstanbul'a geleceği öne sürüldü.

6 MİLYON EURO MAAŞ!

Marcelo'nun yıllık 6 milyon Euro maaş beklentisi olduğu ifade ediliyor.

Fenerbahçe haricinde Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'nın da Marcelo ile ilgilendiği öne sürüldü. Katar ve Brezilya'dan da talipleri bulunan yıldız futbolcu Avrupa'da kalmak istiyor.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...