Tgrt Haber
01 Kasım 2021 08:21

Fenerbahçe paramparça: Sadece puanları değil yıldızlarını da kaybetti

Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile Alanya mağlubiyetlerine Konya da eklenirken, en büyük darbe sakatlıklar oldu. Altay 3 ay, Valencia 1 ay, Gustavo 2-3 hafta oynayamayacak.

Fenerbahçe paramparça: Sadece puanları değil yıldızlarını da kaybetti
fenerbahçe,süper lig

Şampiyonluk hedefiyle girdiği sezonun ilk haftalarında iyi sonuçlar alan Fenerbahçe, bir anda darmadağın oldu. Hoca ve sistem değişimi yaşayan sarı lacivertliler sakatların da etkisiyle istediği oyunu sergilemekte zorlansa da skorlar iyi gidiyordu ve 7. haftada liderlik geldi. Ama Trabzon deplasmanıyla birlikte her şey tersine döndü. Karadeniz’de kaybeden Fenerbahçe bir daha gülemedi. Alanya, Konya derken zirve ufukta kayboldu.

DEVREYİ KAPATTI

Konya’da kaybederek üst üste üçüncü yenilgisini alan Fenerbahçe aynı zamanda en önemli silahlarından da mahrum kaldı. Omzundan sakatlanan Altay’da kırık tespit edilmemesine rağmen, köprücük kemiği ile omuz kemiği arasındaki bağın koptuğu belirlendi. Dün ameliyat masasına yatan genç file bekçisinin en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Özetle Altay ilk yarıyı kapatmış görünüyor.

Fenerbahçe paramparça: Sadece puanları değil yıldızlarını da kaybetti

BELKİ GUSTAVO

Takımın en önemli gol silahı Valencia’nın durumu da ciddi. Sol ayak bileğinde bağ yaralanması olan Ekvadorlu yıldızın en az 1 ay süreyle formasından ayrı kalacağı ifade ediliyor. Sol dizinde kas yırtığı oluşan Gustavo’nun sahalara geri dönüş süresi de en az 2-3 haftayı bulacak. Fenerbahçe, 21 Kasım’daki Galatasaray maçında Altay ve Valencia’dan faydalanamayacak. Gustavo’nun ise düşük de olsa derbiye yetişmesi ihtimali var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...