Tgrt Haber
03 Mart 2023 08:28 - Güncelleme : 03 Mart 2023 08:31

Fenerbahçe Kayseri deplasmanına gidiyor! Jesus kazanan kadroyu bozmayacak

Son dakika haberi: Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Lider Galatasaray’ın en yakın takipçisi olan Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanından 3 puan almak için sahaya çıkacak. Portekizli teknik adamın kazanan kadroyu bozmayacağı ve mecbur kalmadığı sürece değişiklik yapmayacağı belirtildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe Kayseri deplasmanına gidiyor! Jesus kazanan kadroyu bozmayacak
fenerbahçe,jorge jesus,deplasman,kayserispor

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından lige verilen ara ertelenen maçların oynatılması ile başladı. Lider Galatasaray’ı takibini sürdüren Fenerbahçe ertelenen maçta Konyaspor’u 4-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki hedefini sürdürdü. Oynanan futboldan ve kadrodan memnun olan Jesus’un alınan 3 puan sonrası Kayserispor deplasmanında da kadroyu bozması beklenmiyor.

KAYSERİ’DE KADRO BOZULMAYACAK

Sezon başından beri kadroda ve oyun kurgusunda sık sık değişiklik yapan Jorge Jesus, Konya’ya fark atan takımını Kayseri’de bozmayacak. Tedavileri süren Batshuayi ve Luan Peres’ten mahrum olan sarı lacivertliler Kayseri karşısına Konya maçının on biri ve taktiği ile çıkacak. Şampiyonluk yarışında daha fazla kayıp istemeyen tecrübeli çalıştırıcı Kayseri öaçında önde şiddetli presle sonuca girmeyi hedefliyor. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...