Tgrt Haber
28 Şubat 2022 18:14 - Güncelleme : 28 Şubat 2022 18:39

Fenerbahçe, Isak Vural transferini resmen açıkladı!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Yeni sezon için kadrosunda yapılanmaya giden ve gençlik operasyonunu sürdüren Fenerbahçe, Avrupa ekiplerinin radarındaki genç yıldız adayı İsak Vural'ı kadrosuna kattı.

Fenerbahçe, Isak Vural transferini resmen açıkladı!

Sarı-lacivertli kulübün resmi hesabından yapılan açıklamada, transfer resmen duyuruldu ve 16 yaşındaki futbolcuya 'hoş geldin' denildi. Geleceğin büyük yeteneklerinden biri olarak gösterilen İsak Vural 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Sarı-lacivertlilerin resmi hesabından yapılan açıklamada, "Ailemize hoş geldin İsak Vural" ifadeleri kullanıldı. Transferin detaylarına dair başka bir bilgi verilmedi.

Fenerbahçe, Isak Vural transferini resmen açıkladı!

İSAK VURAL KİMDİR?

2006 doğumlu olan İsak Vural'ı, Hammarby takımının alt yapısında oynarken daha 10 yaşındayken Barcelona transfer etmek istedi ancak Katalan devine transferi gerçekleşmeyen İsak, Portekiz ekibi Benfica ile anlaştı.

İsak, 16 yaşının altında olduğu için FIFA lisansı olmadan Benfica alt yapısında top koşturdu. İsak forvet arkası ve orta saha bölgelerinde görev alabiliyor. Teknik kapasitesi yükek olan oyuncu, sürpriz golleriyle de dikkat çekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...