Tgrt Haber
02 Ağustos 2022 09:43 - Güncelleme : 02 Ağustos 2022 09:47

Fenerbahçe aradığı golcüyü buldu! Jesus’un eski öğrencisi Pedro geliyor

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe aradığı golcüyü buldu. Sarı-lacivertli takım Flamengo forması giyen Jesus’un eski öğrencisi Pedro ile temasa başladı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Fenerbahçe aradığı golcüyü buldu! Jesus’un eski öğrencisi Pedro geliyor
,,forvet,transfer

Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala Fenerbahçe golcü arayışını sürdürüyor. Forvet transferi yapacaklarını söyleyen Başkan Ali Koç ve teknik direktör Jesus gözünü yine Brezilya’ya çevirdi. Flamengo'dan Willian Arao ve Gustavo Henrique'yi alan Sarı-Lacivertliler şimdi de gözünü Pedro dos Santos'a dikmiş durumda.

FLAMENGO’LU GOLCÜ FORMAYI GİYMEYE YAKIN

Flamengo’da son sezon 41 maça çıkan 25 yaşındaki Pedro, bu maçlarda 17 gol, 8 asistlik performans sergiledi. Brezilya ekibine Rossi’nin yanı sıra para teklif eden sarı lacivertliler, alternatiflerden de vazgeçilmiş değil. Sörloth, Plea ve Taremi için de girişimler devam ediyor.  

DEĞERI 10 MİLYON EURO

Alınan bilgilere göre Sarı-Lacivertliler piyasa değeri 10 milyon Euro olan yıldız futbolcu için ilk olarak satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak. 1 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Pedro dos Santos 1.85 boyunda.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...