Tgrt Haber
12 Ekim 2022 08:27 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 08:31

Fenerbahçe’yi dünya kupası öncesi zorlu fikstür bekliyor

Ligde ve Avrupa’da emin adımlarla yoluna ilerleyen sarı lacivertliler, dünya futboluna verilecek araya kadar 30 günde 8 zorlu mücadeleye çıkacak.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Fenerbahçe’yi dünya kupası öncesi zorlu fikstür bekliyor
fenerbahçe,

Avrupa Ligi’nde liderlik koltuğunda oturan ligde adeta rakiplerine gol olup yağan Fenerbahçe, Dünya Kupası öncesi zorlu mücadelelere çıkacak. Jorge Jesus’un öğrencileri her iki kulvarda da üstün bir şekilde yoluna devam ederken Portekizli teknik adamın ‘Büyük takımlar üç günde bir maç yapmaya alışmalıdır” sözünün sınavını sahada verecek. Fenerbahçe 13 Ekim-12 Kasım arasında 8 müsabakaya çıkacak ve 3,5 günde bir maç yapmış olacak.

5 MAÇ İSTANBUL’DA

Katar’da yapılacak olan 2022 kupasına kadar ligde 5, Avrupa’da ise 3 karşılaşmaya çıkacak olan Fenerbahçe alacağı sonuçlar her iki kulvardaki gidişatı netleştirecek. Fenerbahçe’nin yarın AEK deplasmanıyla başlayacak olan martonda Kadıköy’deki Giresun mücadelesi ile sona erecek. 8 maçın 5’ini İstanbul’da oynayacak olan sarı lacivertli takımda en zorlu sınavlar, Başakşehir, Rennes, Sivasspor maçlarını taraftarı önünde sahaya çıkacak. 

Fenerbahçe’yi dünya kupası öncesi zorlu fikstür bekliyor

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...