Tgrt Haber
17 Ekim 2022 11:04 - Güncelleme : 17 Ekim 2022 11:33

Fenerbahçe yıldız oyuncularla sözleşme uzatmak için harekete geçti

Süper Lig’de ve Avrupa Ligi’nde fırtına gibi esen Fenerbahçe, Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek arada takımın yıldız oyuncuları ile sözleşmelerini uzatacak. Devlerin radarında olan Altay Bayındır, İsmail Yüksek ve Miguel Crespo ile iyileştirme yaparak mukavelelere imza atılması bekleniyor.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Yeni Şafak
Fenerbahçe yıldız oyuncularla sözleşme uzatmak için harekete geçti
fenerbahçe,sözleşme

Fenerbahçe, Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek olan 40 günlük ara öncesinde harekete geçti. İsmail Yüksek, Altay Bayındır ve Miguel Crespo’nun sözleşmelerini uzatma kararı alan sarı lacivertli yönetim sözleşmelerde de iyileştirmeye gidecek.

İSMAİL YÜKSEK’İN MAAŞI 20 KAT ARTTIRILACAK

Bu sezon Jorge Jesus’un  teknik direktörlük görevine getirilmesi ile farklı bir performans sergileyen ve taraftarın sevgilisi haline gelen 23 yaşındaki İsmail Yüksek’in sözleşmesi iyileştirme yapılarak uzatılacak. İsmail Yüksek’in 2025 yılında bitecek sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılacağı, maaşının da yıllık 250 bin TL’den yaklaşık 5 milyon TL’ye çıkarılacağı öğrenildi.

ALTAY BAYINDAR’A YENİ SÖZLEŞME

Fenerbahçe’de bu sezon sözleşmesi sona erecek olan Altay Bayındır ile de yeni sözleşme yapılacak. Genç kalecinin 4 yıllık yeni sözleşme imzalayacağı ifade edilirken maaşında yapılacak olan iyileştirme ile 20 milyon TL civarında bir ücret ödeneceği gelen haberler arasında.

CRESPO İLE 2 YILLIK İMZA

Fenerbahçe sözleşmesi 2024 yılında sona erecek Miguel Crespo’nun sözleşmesini de 2 yıl daha uzatmayı planlanıyor. Crespo da Fenerbahçe’de mutlu ve takımda kalmaya sıcak bakıyor.

Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...