Tgrt Haber
07 Haziran 2022 11:56 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 13:41

Fatih Terim’e astronomik teklif: Yeni adresi belli oluyor!

Süper Lig tarihinin en fazla şampiyonluk yaşayan ve Avrupa kupası sahibi olan tek Türk teknik direktörü Fatih Terim için bomba bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'da gerçekleşecek başkanlık seçiminin ardından yeniden sarı-kırmızılı ekibi dönmesi ihtimali bulunan Fatih Terim için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Dursun Özbek'in adayları arasında olduğu iddia edilen Fatih Terim'in yeni adresi belli oluyor...

Fatih Terim’e astronomik teklif: Yeni adresi belli oluyor!
Galatasaray,Fatih Terim

Süper Lig 2021-2022 sezonunun ortasında Galatasaray'dan ayrılan Fatih Terim, ayrılığın ardından inzivaya çekildi ve henüz herhangi bir takımla anlaşmadı.

Son olarak Galatasaray'da görev yapan tecrübeli teknik direktör Fatih Terim için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Burak Elmas yönetiminde Florya'nın anahtarını yeniden alan Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir performans sergilese de ligde beklentilerin çok altında kaldı. Süper Lig'de üst üste gelen kötü sonuçlar ve Türkiye Kupası'nda yaşanan Denizlispor faciası, Terim'in görevinin sona ermesine neden oldu.

Burak Elmas yönetimi, Fatih Terim'in görevine son verirken takımın başına İspanyol Domenec Torrent'i getirdi.

Ayrılığın ardından bir takımla anlaşmayan Fatih Terim, The Athletic'e yaptığı açıklamalarda geleceği için acele bir karar vermeyeceğini söylemişti.

DURSUN ÖZBEK KAPIYI AÇIK BIRAKTI

Sarı-kırmızılı kulüpte yapılacak seçimde favori olarak gösterilen Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturması halinde Fatih Terim'e yeniden teknik direktörlük kapısı açılacak. Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim hakkında gelen sorulara açık kapı bırakan Dursun Özbek'in teknik direktör adayları arasında Terim'in de olduğu biliniyor.

Fatih Terim'in seçim arifesinde gündeme gelmesinin hoş bir şey olmadığını vurgulayan Özbek, "Taraftarlarımızın ve camiamızın şuna inanması lazım; biz Galatasaray için en iyisini yapacağız. Onun için yetkiyi alırsak taraftarlarımız bize inansın. Burada herkesin memnun olacağı, gıpta ile bakacağı bir takım yapacağız" dedi.

Bu açıklamalar, Fatih Terim'in Galatasaray'a geri dönme ihtimalini oldukça yükseltiyor...

Fatih Terim’e astronomik teklif: Yeni adresi belli oluyor!

BOMBA İDDİA, ARAP DEVİ PEŞİNDE!

Fatih Terim hakkında Suudi Arabistan basınından bomba bir iddia ortaya atıldı. Suudi Arabistan kulübü Al-Nasr'ın takımın başına tecrübeli hocayı getirmeyi planladığı ifade ediliyor.

Daha önce Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus'u da isteyen Suudi ekibinin sarı-lacivertlilerin hızlı davranmasıyla rotasını Fatih Terim'e çevirdiği belirtildi.

Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar gibi yıldız isimleri kadrosunda bulunduran Al-Nasr kulübünün Terim'i Arjantinli teknik adam Miguel Angel Russo'nun yerine düşündüğü kaydedildi.

Al-Waten gazetesinde yer alan iddiaya göre Al-Nasr yeni teknik direktör için 5 milyon Euro'luk yıllık ücreti gözden çıkardı. Fatih Terim'e daha önce Katar Milli Takımı'nda da teklif geldiği iddia edilmişti.

Galatasaray'a geri döneceği iddiaları hala konuşulan Terim'in kararını kısa sürede vereceği söyleniyor.

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...