Tgrt Haber
29 Aralık 2014 23:18

Ersun Yanal'dan acı itiraf

Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, Eskişehirspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'dan acı itiraf

Tecrübeli çalıştırıcı 4-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından oynadıkları oyunu takımına yakıştıramadığın dile getirdi. Başarıı hoca, "Böyle bir dağınıklık beklemiyordum. Özellikle rakip ikinci gol bulduktan sonra iyice dağıldık, oyun disiplininden uzaklaştık. Bunun takım üzerinde oluşturduğu bahanelerin dışına da çıkmak gerekiyor" dedi. Sorunları çözeceklerini dile getiren Yanal, "Hakem sizin bahane faktörünüz olmamalı. Bizim gibi mücadele edebilecek bir takımın oyundaki disiplininden kopması kabul edilebilecek bir şey değil. Takımıma yakıştıramadım. Takım içerisinde konuşup halletmeliyiz" ifadelerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Yanal transferle ilgili ise, "Bunu kamuoyunda paylaşmak doğru değil. Bunu mutlaka planlayacağız ve yönetimle paylaşacağız. Müsaade ederseniz onu biz yapalım. Ne gerekiyorsa değerlendirilip önümüzdeki döneme aktarılacak" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...