Tgrt Haber
10 Temmuz 2022 08:35 - Güncelleme : 10 Temmuz 2022 09:17

Erden Timur'dan Paris çıkarması: Yeni transferi alıp gelecek!

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, geçtiğimiz sezon kanayan yarası olan ve bir türlü çare bulamadığı orta saha bölgesi için bu sezon ince eleyip sık dokuyor. İlk olarak 8 numara bölgesine Sergio Oliveira'yı kadrosuna katan Cimbom, şimdi de gözünü Idrissa Gueye'ye çevirdi. Sarı-kırmızılılarda Sportif A.Ş. başkan yardımcısı Erden Timur'un Paris'e giderek PSG yöneticileriyle masaya oturacak.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Erden Timur'dan Paris çıkarması: Yeni transferi alıp gelecek!
Galatasaray,Idrissa Gueye,Erden Timur,Paris,PSG,transfer

Orta sahayı Portekizli yıldız Sergio Oliveira ile takviye ederek taraftarlarını sevindiren Galatasaray yönetimi durmak bilmiyor. Sarı-kırmızılılar şimdi de PSG'nin yıldız orta sahası Idrissa Gueye'yi transfer etmek için düğmeye bastı.

ERDEN TİMUR ROTASINI PARİS'E ÇEVİRDİ

3 gün önce Portekiz'e giderek Sergio Oliveira ile birlikte dönen Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un bu kez rotasını Fransa'ya kırdığı öğrenildi. Timur'un en geç yarına kadar Paris'e giderek PSG kulübünün yetkililer ile yüz yüze görüşme yapması bekleniyor.

Takvim'in haberine göre, Galatasaray, Idrissa Gueye ile büyük oranda anlaşma sağladı... 

GALATASARAY'IN TEKLİFİ BELLİ OLDU

Sarı-kırmızılıların Oliveira'ya olduğu gibi Senegalli yıldıza da yıllık 2.7 milyon Euro ödemeyi kabul ettiği öğrenildi. PSG'nin 1 yıl sözleşmesi kalan 32 yaşındaki futbolcu için 7 milyon Euro istediği, Galatasaray'ın ise 3 milyon Euro teklif ettiği belirlendi.

Erden Timur'un Paris'e gidişinin ardından pazarlıkların hız kazanması bekleniyor. Timur, Sergio Oliveira'da olduğu gibi Paris'e giderek anlaşmayı sağlayıp Gueye ile İstanbul'a dönmek istiyor.

GALATASARAY'I ÇOK İSTİYOR

Fransız kulübünden kesin olarak ayrılma kararı alan Idrissa Gueye'nin sarı-kırmızılı takıma transferi konusunda kolaylık gösterilmesini istediği de belirtildi.

2019 yılında 30 milyon Euro karşılığında Everton'dan PSG'ye transfer olan tecrübeli yıldız orta alanda fizik gücü ve mücadeleci futboluyla ön plana çıkıyor.

Geçen sezon PSG'nin değişilmez isimlerinden biri olan Idrissa Gueye tam 33 resmi maçta forma giydi. 32 yaşındaki futbolcu 4 gol atarken 1 de asist yaptı.

Gueye, ülke milli takımında ise 94 maçta 7 gol attı. Gueye'nin güncel piyasa değeri 12 milyon Euro civarında...

Erden Timur'dan Paris çıkarması: Yeni transferi alıp gelecek!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...