Tgrt Haber
03 Eylül 2021 23:55

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Emre Akbaba Alanyaspor'a kiralandı! Son dakika transfer haberleri...

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'in ilk 3 haftasında 7 puan toplayan Galatasaray, milli arada transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ocak ayına kadar Avrupa maçlarında oynatma şansı olmasa da orta saha transferi için arayışta olan sarı-kırmızılılarda bir de ayrılık yaşandı. Galatasaray, 2018 yazında Alanyaspor'dan transfer ettiği Emre Akbaba'yı eski takımına kiraladı.

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Emre Akbaba Alanyaspor'a kiralandı! Son dakika transfer haberleri...
Galatasaray,Emre Akbaba,Alanyaspor

Süper Lig'in ilk 3 haftasında 7 puan toplayan Galatasaray, milli arada transfer çalışmalarına odaklanmıştı. Orta saha transferi için arayışta olan Cimbom, Gedson Fernandes için yoğun mesai harcamış ancak bu takviyeyi UEFA Avrupa Ligi kadrosuna yetiştirememişti.

Galatasaray'da Falcao'dan sonra bir ayrılık daha yaşandı. TRT Spor'un haberine göre; Sarı-kırmızılıllar, 2018 yazında Alanyaspor'dan 4 Milyon Euro bedelle transfer ettiği Emre Akbaba'yı eski takımına kiraladı. Cimbom, Emre Akbaba'nın daha çok oynayabileceği bir takıma göndererek eski günlerine dönmesini umuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...