Tgrt Haber
16 Ekim 2022 18:59 - Güncelleme : 16 Ekim 2022 19:26

El Clasico'da kazanan Real Madrid! 3 puanı 3 golle alıp liderliğe oturdu

Son dakika haberi: La Liga'nın 9. haftası El Clasico'ya sahne oldu. Nefesleri kesen dev mücadelede Real Madrid sahasında Barcelona'yı konuk etti. Ev sahibi ekip sahadan 3-1 galip ayrılarak liderliği ezeli rakibinden devraldı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
El Clasico'da kazanan Real Madrid! 3 puanı 3 golle alıp liderliğe oturdu
Real madrid,Barcelona

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) 9. hafta mücadelesinde, Real Madrid ile Barcelona takımları Madrid’deki Santiago Bernabeu Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın 12. dakikasında Karim Benzema Real Madrid'i 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Dakika 35'te ev sahibi ekip Federico Valverde ile farkı 2'ye çıkardı.

BARCELONA KAÇIRDI, MADRİD AFFETMEDİ

Mücadelenin son anları adeta nefesleri kesti. Maçı bırakmayan Barcelona, 83. dakikada Ferran Torres'in golüyle beraberlik için umutlandı. Ataklarını sürdüren Barcelona, son anlarda Ansu Fati ile beraberliğe çok yaklaştı ancak net pozisyondan yararlanamadı.

90. dakikada ise ev sahibi ekip penaltı kazandı. Topun başına geçen Rodrygo skoru 3-1'e getirerek maçın fişini çekti. Mücadele bu skorla sona erdi.

YENİ LİDER REAL MADRİD

Bu sonuçla Barcelona averajla lider geldiği deplasmanda, zirveyi Real Madrid'e kaptırdı. Başkent ekibi puanını 25'e yükselterek liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu. Ligdeki ilk mağlubiyetini alan Barcelona ise 22 puanda kaldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...