Tgrt Haber
28 Aralık 2021 18:33

Efecan Karaca bombası! Son dakika Trabzonspor transfer haberleri

Son dakika transfer haberi: Ara transfer döneminde kadrosuna 3 takviye yapmak isteyen Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Kanat transferi yapmayı amaçlayan Fırtına, Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Efecan Karaca'nın peşine düştü. Bordo-mavililerin, Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki oyuncu için resmi teklifte bulunacağı iddia edildi.

Efecan Karaca bombası! Son dakika Trabzonspor transfer haberleri
Süper Lig,Trabzonspor,Alanyaspor,Efecan Karaca

Süper Lig'de sağlam adımlarla yoluna devam eden Trabzonspor'da transfer için düğmeye basıldı. İlk olarak Jean Evrard Kouassi'yi renklerine bağlayan bordo-mavililer, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.

Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor, geçen sezon devre arasında istediği Alanyaspor'un milli oyuncusu Efecan Karaca için yeniden devreye girdi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Efecan için önümüzdeki hafta Akdeniz ekibine resmi teklif yapılacak. 31 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon 17 maçta 2 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Trabzonsporlu taraftarlar da Efecan'ın sosyal medya hesabına bordo-mavili kulübe gelmesi yönünde mesajlar yağdırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...