Tgrt Haber

Edin Visca Trabzonspor'da! İşte ödenecek bonservis bedeli

05 Ocak 2022 16:42
Edin Visca Trabzonspor'da! İşte ödenecek bonservis bedeli
edin visca,trabzonspor,transfer,başakşehir

Başakşehir formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken ve uzun süredir adı 4 büyüklerle anılan Edin Visca'nın yeni takımı belli oldu. Yıldız futbolcu, Süper Lig lideri Trabzonspor'a transfer oldu. Transferin maliyeti de resmen açıklandı.

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluğun en büyük adayı konumunda bulunan Trabzonspor, Süper Lig'in yıldız futbolcularından Edin Visca'yı renklerine bağladı. Bordo mavlili kulüp, flaş transferi KAP'a bildirdi.

BAŞKANLARDAN RESMİ AÇIKLAMA

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Medipol Başakşehir'den Edin Visca'nın transferini neticelendirdiklerini açıkladı. 

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise "Visca için 2 aydır görüşüyoruz. Bugün transferi noktaladık. Ahmet Başkan'a teşekkür ediyoruz. Abdullah Avcı uzun yıllar Visca ile çalıştı, transferde bu durum da etkili oldu" ifadesiyle transferin tamamlandığını duyurdu.

TRANSFERİN MALİYETİ BELLİ OLDU

Öte yandan Trabzonspor kulübü, transferin maliyetini açıkladı. Karadeniz ekibi, Visca transferi için Başakşehir'e 4,3 milyon Euro ödeyecek. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Edin Visca'nın, kulübümüze transferi konusunda Başakşehir ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Başakşehir'e sözleşme fesih bedeli olarak, 3 (üç) taksit halinde toplam 4 milyon 300 bin Euro ödenecektir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...