Tgrt Haber
14 Haziran 2022 06:48 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 10:11

Dursun Özbek ilk transferini bitirdi: Taraftarın sevgilisi geri dönüyor!

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'da yeni sezon yapılanması doğrultusunda Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesinin ardından sarı-kırmızılı ekipte hareketli saatler yaşanıyor. Nijerya basını, Özbek'in Henry Onyekuru ile görüştüğünü ve transferi bitirdiğini öne sürdü.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Dursun Özbek ilk transferini bitirdi: Taraftarın sevgilisi geri dönüyor!
Dursun Özbek,Galatasaray,Olympiakos,Henry Onyekuru,transfer

Galatasaray'da yeni sezon planlaması kapsamında sarı-kırmızılı ekipte yeni başkan Dursun Özbek'in ilk hedefi teknik direktör sorununu olarak görünüyor. Özbek ve yönetimi, teknik direktör Domenec Torrent ile yolları ayıracak. Sarı-kırmızılı yönetiö, İspanyol teknik adamın tazminatını olabildikçe aşağı çekmek istiyor.

Buna ek olarak sportif direktör Sensibile ile yollar ayrılacak. İtalyan futbol adamının yerine sportif direktör Cenk Ergün olacak.

TRANSFER START ALDI: ONYEKURU DÖNÜYOR!

Cimbom'da yeni başkan Dursun Özbek, transfer çalışmalarına zaman kaybetmeden başladı. Özbek'in Galatasaray'ın eski yıldızı Henry Onyekuru bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

Nijerya basınında yer alan habere göre; 25 yaşındaki oyuncunun Yunanistan'da mutsuz olduğu ve sarı-kırmızılı takıma gelmek istediği belirtildi. Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek'in Olympiakos yönetimiyle görüşmeleri tamamladığı da ifade edildi.

Onyekuru ile anlaşılmasının ardından kulübüyle son pürüzlerin giderilerek Nijeryalı oyuncunun bir sezon kiralık olarak kadroya katılması bekleniyor. Henry Onyekuru'nun Yunan ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Dursun Özbek ilk transferini bitirdi: Taraftarın sevgilisi geri dönüyor!

YUNANİSTAN'DA HAYAL KIRIKLIĞI!

Onyekuru geçtiğimiz sezon Yunan ekibinde toplamda 27 maça çıkarak bu maçlarda 1 gol 1 asistlik performans ortaya koydu ve İstanbul'daki günlerini mumla arattı.

Onyekuru Galatasaray formasıyla ise 71 maça çıkarak bu maçlarda 22 gol 12 asistlik performans sergilemiş ve taraftarın gönlüne taht kurmuştu. Yıldız oyuncu en çok da Fenerbahçe deplasmanında 20 yıl sonra alınan galibiyette attığı son golle tarihe geçmiş ve 'Onyekuru'dan koşu var' sözü taraftarların diline dolanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...