Tgrt Haber
15 Ekim 2022 11:14 - Güncelleme : 15 Ekim 2022 21:30

Denizlispor kafilesi dönüş yolunda kaza yaptı: 2'si ağır 4 yaralı

Spor Toto 1. Lig'de Boluspor ile deplasmanda karşılaşan Denizlispor'da kulüp personelinin yer aldığı minibüs kaza yaptı. Araçta bulunan çalışanların ilk müdahalelerinin olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Denizlispor kafilesi dönüş yolunda kaza yaptı: 2'si ağır 4 yaralı
Denizlispor,

Spor Toto 1. Lig'in dokuzuncu haftasında Boluspor sahasında Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi 3-0'lık net skorla kazandı.

Boluspor maçı sonrası kente dönüş yapmak için yola çıkan Denizlispor’un ikinci aracı, Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak yan yattı. Personel ve genç futbolcu olmak üzere toplam 12 kişinin bulunduğu minibüsteki 2’si ağır 4 kişi yaralandı.

Denizlispor Kulübünden yapılan açıklamada, Boluspor deplasmanından dönen takım çalışanlarının yer aldığı minibüsün kaza yaptığını ve araçta bulunanların ilk müdahalelerinin olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldığını bildirildi.

https://twitter.com/Denizlispor/status/1581180185134571520

Denizlispor tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi:

"Dün akşam oynanan Boluspor karşılaşmasının ardından şehrimize dönmek üzere yola çıkan kafilemizde bulunan takım çalışanlarımızın yer aldığı minibüs kaza yapmıştır.

Araçta bulunan personellerimizin ilk müdahaleleri gerçekleştirilerek ambulanslar ile Tekden Hastanesi'ne sevkleri yapılmaktadır.

Kafilemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...