Tgrt Haber
23 Kasım 2022 15:13 - Güncelleme : 23 Kasım 2022 15:16

Cristiano Ronaldo'ya iki maç men ve para cezası!

Kısa süre önce Manchester United'dan ayrılan Cristiano Ronaldo'nun, Everton maçı sonrası taraftara verdiği tepki cezasız kalmadı. FA, Portekizli yıldıza para ve maçtan men cezası verdi.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Mirror
Cristiano Ronaldo'ya iki maç men ve para cezası!
cristiano,manchester united,futbol

Son günlerin en çok tartışılan isimlerinden Cristiano Ronaldo, Manchester United'ın sözleşmesini feshetmesiyle takımdan ayrıldı. 

Ünlü futbolcunun ayrılığı dünya futbolunda ses getirirken, bu yılın başlarında Ronaldo'nun kötü davranışına da ceza geldi. Premier Lig'de Everton ile Manchester United maçı sonrası Ronaldo'nun taraftara verdiği tepkiye ağır ceza geldi.

2 MAÇ MEN EDİLDİ

Geçen sezon Everton'a yenilmesinin ardından United forması giyen Ronaldo, maçın ardından soyunma odasına giderken bir taraftarın telefonunu kırmıştı.

Cristiano Ronaldo'ya iki maç men ve para cezası!

Cep telefonuna zarar veren ve sporculuğa aykırı hareketiyle fedarasyon Ronaldo'ya dava açtı. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından yıldız futbolcuya verilen ceza belli oldu.

Cristiano Ronaldo'ya iki maç men ve para cezası!

The Mirror'un haberine göre Cristiano Ronaldo, FA'dan uygunsuz davranışı nedeniyle 50 bin sterlin para ve iki maçtan da men edilme cezası aldı. Yıldız futbolcunun bu cezaya itiraz edip etmeyeceği ise merak konusu. 

Kaynak: The Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...