Tgrt Haber
04 Kasım 2021 18:36

Galatasaray'dan Andrea Bertolacci harekatı!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde sezon başında yeni bir kadro yapılanmasına giden Galatasaray'da eksik bölgeler belirlendi. Orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvayan Aslan, transfer gündemine sürpriz bir ismi aldı. Süper Lig'de Fatih Karagümrük formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Andrea Bertolacci listeye dahil edildi. Cimbom'un, ocak ayındaki ara transfer döneminde yıldız futbolcu için teklif yapacağı belirtildi.

Galatasaray'dan Andrea Bertolacci harekatı!
Süper Lig,Galatasaray,Fatih Karagümrük,Andrea Bertolacci

Süper Lig'de ocak ayındaki ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi. 6 numara takviyesi yapmayı düşünen Cimbom, transfer listesine Fatih Karagümrük'ten Andrea Bertolacci'yi ekledi.

Ajansspor'un haberine göre; Galatasaray'ın Karagümrük'teki performansıyla göz dolduran Bertolacci'yle ciddi şekilde ilgilendiği, devre arasında da transfer teklifi yapacağı belirtildi.

BERTOLACCI KİMDİR?

Andrea Bertolacci, 11 Ocak 1991 tarihinde İtalya'nın Roma şehrinde dünyaya geldi. Merkez orta saha, ön libero ve on numara mevkilerinde forma giyen 30 yaşındaki futbolcu Çizme'de önemli takımlarda forma giydi. Kariyerinde Roma, Lecce, Genoa ve Sampdoria kulüpleri bulunan İtalyan orta saha geçtiğimiz sezon devre arasında Karagümrük'e transfer oldu. Bertolacci'nin İstanbul ekibiyle sözleşmesi 30 Haz 2022 yılında sona erecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...