Tgrt Haber
08 Ağustos 2022 20:27 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 20:38

Cicaldau'ya İtalyanlar kanca attı

Galatasaray transfer haberleri: Sarı-kırmızılılarda gelen yıldız transferlerinin ardından takımdan ayrılacak isimler de yavaş yavaş netlik kazanıyor... Cimbom geçtiğimiz sezon 6.5 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Alexandru Cicaldau'ya gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. İtalyan basınına göre Sampdoria, Rumen oyuncu için Galatasaray ile pazarlıklara başladı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Cicaldau'ya İtalyanlar kanca attı
Galatasaray,transfer,Alexandru Cicaldau,Sampdoria

Galatasaray transfer dönemini oldukça hareketli geçiriyor.

Kadrosunda büyük bir değişime giden sarı-kırmızılılar en son Mertens ve Torreira'yı İstanbul'a getirdi. Takıma katılan yıldız isimlerin yanı sıra ayrılacak olan isimler de netleşiyor...

Geçtiğimiz sezon Universitatea Craiova takımından Galatasaray'a katılan Rumen orta saha için sürpriz bir teklif geldi.

Kadro planlamasında orta saha rotasyonunun dışında kalan Cicaldau'yu takımdan göndermeye sıcak bakıyor. Geçen sezon beklentilerin altında kalan Cicaldau'ya gelen teklifler değerlendirme alınacak.

SAMPDORİA İDDİASI

İtalyan basınına göre; Sampdoria, Rumen orta saha için Galatasaray ile görüşüyor.

Galatasaray'ın bu transferden beklentisi 7.5 milyon Euro... İtalyan ekibi bu fiyatı çok bulsa da iki takım arasında görüşmeler devam ediyor. Sampdoria'nın bu transferde ısrarcı olması ve Galatasaray'ın da ayrılığa sıcak bakması pazarlıklarla orta bir yol bulunmasının yakın olduğunu gösteriyor. Birkaç gün içinde Cicaldau transferinde gelişme yaşanması bekleniyor.

Okan Buruk'un yeni sezonda kadrosunda düşünmediği orta saha oyuncusu için görüşmeler devam ediyor.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI!

Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı formayı giyen Cicaldau'nun performansı beklentinin altında kaldı.

Sarı-kırmızılı formayla geçtiğimiz sezon 43 maçta görev aldı. Cicildau Süper Lig'de 4 gol katkısı yaparken 3 asist yaptı.

Romanya Milli Takım oyuncusu Alexandru Cicaldau Milli formayı 25 maçta 3 kez gol sevinci yaşadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...