Tgrt Haber
02 Nisan 2022 18:48 - Güncelleme : 02 Nisan 2022 19:13

Burak Yılmaz ve Ozan Tufan Beşiktaş yolunda: Maaşları bile belli oldu...

Son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan ile A Milli Takımı dramatik bir sonla bırakan Burak Yılmaz Beşiktaş’a transfer olmak üzere... Burak ile 1+1 yıllık sözleşmede prensipte anlaşmaya varan siyah-beyazlı ekip, Ozan Tufan için de Fenerbahçe’nin kapısını çaldı. Tufan’ın Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Burak Yılmaz ve Ozan Tufan Beşiktaş yolunda: Maaşları bile belli oldu...

Bu sezon hem Avrupa'da hem ligde istenilen başarıyı yakalayamayan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun kadro planlamasına erkenden başladı. Siyah-beyazlı ekibin Lille'den ayrılacak olan Burak Yılmaz'la prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Burak'ın mukavelesinin 1+1 yıllık olacağı belirtildi.

MAAŞLARI BELLİ OLDU!

Yapılan anlaşmada Burak Yılmaz'ın sezonluk ücretinin 15 milyon lira olduğu aktarıldı. Milli formayı bırakan Burak, Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayarak futbola veda etmek istiyor.

Burak Yılmaz ve Ozan Tufan Beşiktaş yolunda: Maaşları bile belli oldu...

OZAN, KARTAL'A SICAK BAKIYOR

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan da Beşiktaş’a transfer olmaya hazır... Ozan’ın önündeki tek engel Watford. Eğer Watford kümede kalmayı başarırsa Ozan, İngiltere'ye dönecek. Ancak Watford'un ligde kalma ihtimali çok zayıf. Fenerbahçe'nin gidişine izin verdiği Ozan da Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakıyor.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR 

Beşiktaş'ın Ozan'a 17 milyon lira civarında senelik ücret önerdiği öğrenildi. Ozan'ın menajerleri ise bonuslarla birlikte bu ücreti 20 milyon liranın üzerine çıkarmaya çalışıyor. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki sezon Burak Yılmaz ve Ozan Tufan Beşiktaş için ter dökecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...