Tgrt Haber
17 Haziran 2022 15:02 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 15:09

Fenerbahçe'ye transfer şoku! Bruno Henrique'den kötü haber geldi

Fenerbahçe’nin transfer listesindeki Bruno Henrique ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Teknik patron Jorge Jesus'un kadroda özellikle görmek istediği Brezilyalı futbolcudan kötü haber geldi. 31 yaşındaki yıldız son oynadığı maçta sakatlık geçirdikten sonra gözyaşları içinde sahayı terk etti. Fenerbahçe’nin transferinde büyük yol kat ettiği Bruno Henrique'nin son durumu belli oldu.

Fenerbahçe'ye transfer şoku! Bruno Henrique'den kötü haber geldi
bruno henrique,fenerbahçe transferleri

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’u takımın başına getiren ve hızla transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Lincoln Henrique ve Bruma'yı kadrosuna kattıktan sonra çalışmalarına son sürat devam ediyor. Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda yönetim, görüşmelerine devam ediyor.

FENERBAHÇE’YE BRUNO HENRIQUE ŞOKU!

Fenerbahçe’nin gündemindeki Brezilyalı futbolcu Bruno Henrique'den kötü bir haber geldi.

Flamengo'nun geçtiğimiz hafta Cuiaba ile oynadığı maçta Henrique, rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası sağ dizinden sakatlanmıştı. Oyundan çıkmak zorunda kalan 31 yaşındaki futbolcu, sahayı gözyaşları içinde terk etmişti. Sakatlığıyla ilgili kontrolleri yapılan Bruno Henrique'nin son durumu belli oldu.

Fenerbahçe'ye transfer şoku! Bruno Henrique'den kötü haber geldi

NEREDEYSE BİR YIL YOK

Brezilya basınında sağlık kontrolünde bağlarında zedelenme tespit edilen yıldız futbolcunun 8 ila 10 arası sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Sakatlığının ciddi olduğu belirtilen Henrique'nin sağ dizinden ameliyat olması bekleniyor.

4 AYDA DA DÖNEBİLİR

Eğer ameliyat olması gerekmezse Henrique'nin sahalardan en az 4 ay kalacağı da belirtilen haberde yeni kontrollerin de yapılacağı ve nihai kararın verileceği kaydedildi.

2019 yılında Flamengo'nun Santos'tan transfer ettiği yıldız isim hücumda her iki kanatta da forma giyebiliyor. Ayrıca Bruno Henrique, santrfor bölgesinde de görev alabiliyor.

Flamengo'daki sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan Bruno Henrique, Brezilya Milli Takımı'nda da 2 maçta forma giydi. Henrique’nin güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...