Tgrt Haber
05 Mart 2024 14:41 - Güncelleme : 05 Mart 2024 15:30

Bir dönem sona eriyor! Cristiano Ronaldo'nun futbolu bırakacağı tarihi sevgilisi duyurdu

Lionel Messi, Pele ve Maradona ile birlikte tarihin gelmiş geçmiş en büyük futbolcuları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo futbola veda etmeye hazırlanıyor. 39 yaşındaki Portekizli yıldızın kız arkadaşı Georgina Rodriguez, yıldız oyuncunun futbolu bırakacağı tarihi açıkladı. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Bir dönem sona eriyor! Cristiano Ronaldo'nun futbolu bırakacağı tarihi sevgilisi duyurdu
Georgina Rodriguez,Cristiano Ronaldo,Al-Nassr,Suudi Arabistan

Dünyaca ünlü Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo için hayranları üzecek bir haber gündeme bomba gibi düştü. Futbol oteritelerine göre Lionel Messi ile birlikte tarihin en iyi futbolcusu olarak gösterilen 39 yaşındaki yıldız futbolcu, kariyerini Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Nassr'da sürdürüyor.

Üstün çalışkanlığı ve profesyonelliğiyle 39 yaşında olmasına rağmen hala genç futbolculara taş çıkartan Cristiano Ronaldo'nun futbol ne zaman bırakacağı merak ediliyordu.

FUTBOLCU BIRAKACAĞI TARİHİ SEVGİLİSİ AÇIKLADI!

Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez'den, Portekizli yıldızın kariyeri ile ilgili önemli bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde bir etkinliğe katılan ünlü model, Ronaldo'nun bir sene daha oynadıktan sonra futbolu bırakacağını açıkladı.

Rodriguez, yaptığı açıklamada "Cristiano bir yıl daha oynar, sonra bitecek. Belki iki de olabilir, tam olarak bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Bir devir sona eriyor! Cristiano Ronaldo'nun futbolu bırakacağı tarihi sevgilisi duyurdu - 1. Resim

SÖZLEŞMESİ GELECEK SEZON SONU BİTECEK

Güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olarak gösterilen 39 yaşındaki yıldızın Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Ronaldo bu sezon Suudi ekibiyle çıktığı 30 maçta 28 gol atarken 11 de asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...