Tgrt Haber
11 Nisan 2022 16:18 - Güncelleme : 11 Nisan 2022 16:41

Beşiktaş'tan transfer atağı! Alexander Sörloth, Atakan Karazor ve Can Bozdoğan listede

Bu sezon ligde şampiyonluk yarışından uzaklaşan Beşiktaş'ta yeni sezon planlamaları sürüyor. Kara Kartal, Alexander Sörloth için Leipzig'le masaya oturmayı planlıyor.

Beşiktaş transfer listesindeki 3 futbolcu için girişimlere başladı.
Beşiktaş transfer listesindeki 3 futbolcu için girişimlere başladı.

Teknik Direktör Valerian Ismael geldikten sonra yeni bir yapılanmaya giden Beşiktaş, önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yapmaya başladı.

Gelecek sezonun transferlerini erkenden bitirmek isteyen Beşiktaş, Trabzonspor’un eski yıldızı Alexander Sörloth için devreye girdi. Siyah-beyazlıların Sörloth için Leipzig'le masaya oturmayı planlıyor.

SÖRLOTH, KARAZOR, BOZDOĞAN GÜNDEMDE

Sabah'ın haberine göre, Real Sociedad'da kiralık olarak forma giyen Sörloth'u gelecek sezon düşünmeyen Alman ekibi, oyuncuyu ilk etapta bonservisiyle satmayı planlıyor. Kartal, Stuttgart forması giyen Atakan Karazor için de görüşmelerde bulunacak. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olan 25 yaşındaki defansif orta saha, stoperde de görev yapabiliyor.

Ayrıca Beşiktaş kiralık kadrosunda bulundurduğu Can Bozdoğan için de girişimlerini sürdürüyor.

Beşiktaş'tan transfer atağı! Alexander Sörloth, Atakan Karazor ve Can Bozdoğan listede

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...