Tgrt Haber
17 Ekim 2022 19:39 - Güncelleme : 17 Ekim 2022 19:45

Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması: İki yıldız 10 gün yok!

Son dakika spor haberi: Beşiktaş, Trabzonspor maçında sakatlanan Rachid Ghezzal ve Wout Weghorst ile ilgili bir açıklama yayınladı. İki oyuncunun sahalardan 10 gün uzak kalması bekleniyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması: İki yıldız 10 gün yok!
Beşiktaş,,Wout Weghorst,,Rachid Ghezzal

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasındaki Trabzonspor maçında hem 2 puan, hem de 2 oyuncusunu kaybetti. Kartal'ın yıldızları Rachid Ghezzal ve Wout Weghorst adalelerinden sakatlandı.

Ghezzal ve Weghorst bu haftasonu oynanacak Atakaş Hatayspor maçında forma giyemeyecek. Tedavilerinin yaklaşık 10 gün sürmesi bekleniyor. Sağlık heyeti Rachid Ghezzal ve Wout Weghorst'u Ümraniyespor maçına yetiştirmeye çalışıyor.

Bu sezon Ghezzal 5 maçta 2 gol attı, Weghorst 10 karşılaşmada 3 gol kaydetti.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımımızın Trabzonspor ile oynadığı müsabakanın 44. dakikasında sol uyluğunda ağrı hissederek müsabakaya devam edemeyen oyuncumuz Rachid Ghezzal’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde sol uyluk üst adalesinde (rectus femoris) gerilme ve kanama saptanmıştır.

Aynı müsabakanın ardından sol uyluk iç kısmında ağrı hisseden oyuncumuz Wout Weghorst’un uyluk iç adalesinde (adductor brevis) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Rachid Ghezzal ile Wout Weghorst’un tedavilerine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...