Tgrt Haber
03 Temmuz 2021 12:36

Beşiktaş’tan dev hamle! Costa olmazsa Dzeko...

Santrfor mevkisine dünyaca ünlü bir ismi transfer etmek isteyen Beşiktaş'ta çalışmalar sürüyor. Diego Costa transferinde ciddi yol alan Kara-Kartal, her ihtimale karşı alternatifini de hazırladı. Siyah-beyazlı yönetimin, Edin Dzeko için Roma kulübüne resmi teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Hem bonservis hem de oyuncunun ücreti konusunda anlaşma zemini bulunmaya çalışılıyor.

Beşiktaş’tan dev hamle! Costa olmazsa Dzeko...
Diego Costa,Edin Dzeko,Beşiktaş

Geçtiğimiz sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Atletico Madrid'den ayrılan yıldız golcü Diego Costa'nın transferinde çok ciddi mesafeler kaydeden siyah-beyazlılar bir başka yıldız için de girişimde bulundu.

TEKLİF YAPILDI

Fotoamaç'ın haberine göre; kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Costa'nın alternatifini hazır tutmak isteyen Beşiktaş, Roma kulübüne 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Edin Dzeko için resmi teklif yaptı.

DZEKO NET 3.9 MİLYON EURO

Roma ile bonservis konusunda pazarlık yapan Siyah- Beyazlı kurmaylar Edin Dzeko'nun menajeri ile de ücret pazarlığı yaptılar. Takvim'in haberine göre Dzeko vergiler düşünce Roma'dan net 3.9 milyon Euro alıyor. Şampiyonlar Ligi'ne de hesaba katarak 1. sınıf bir golcüyü kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde taraftarlarına müjdeli bir haber vermesinin an meselesi olduğu belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...