Tgrt Haber
16 Ekim 2022 21:23 - Güncelleme : 16 Ekim 2022 21:31

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal maça devam edemedi: Gözyaşlarıyla kenara geldi!

Son dakika spor haberi: Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Beşiktaş, son şampiyon Trabzonspor'u konuk etti. Beşiktaş'ta ilk yarının son anlarında sakatlanan Rachid Ghezzal oyuna devam edemedi ve yerini Redmond'a bıraktı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal maça devam edemedi: Gözyaşlarıyla kenara geldi!
Beşiktaş,Spor Toto Süper Lig,Trabzonspor,Rachid Ghezzal

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile kozlarını paylaştı.

Beşiktaş'ta 7 maç sonra ilk 11'de başlayan Rachid Ghezzal, 45. dakikada sakatlandı.  Sağ kanattan gelişen atakta orta yaptıktan sonra sol üst baldırını tutan Cezayirli kanat oyuncusu, kenara değişiklik işareti yaptı. Sakatlandığı dakikakaya kadar istekli bir görüntü çizen yıldız oyuncunun gözleri doldu. Taraftarlar Ghezzal'a destek verdi. Başarılı oyuncunun yerine Nathan Redmond oyuna dahil oldu.

Aytemiz Alanyaspor maçının ardından yaşadığı sakatlıktan sonra 5 maçta kadroya giremeyen Ghezzal, Fenerbahçe ve Bitexen Giresunspor maçlarında ise oyuna sonradan girmişti.

Ghezzal sezonun ilk iki maçında ise Yukatel Kayserispor ve Corendon Alanyaspor'a gol atmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...