Tgrt Haber
21 Nisan 2024 17:13 - Güncelleme : 21 Nisan 2024 17:24

Beşiktaş'ta Fatih Tekke sürprizi!

Portekizli teknik adam Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş'ta Fatih Tekke sürprizi!

Rıza Çalımbay'ın ardından göreve getirilen Fernando Santos ile üst üste alınan kötü sonuçlar ve oynanan kötü futbolun ardından 3 ay sonra Portekizli hocayla yollarını ayıran Beşiktaş, yeni sezon için teknik direktör arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Sezon sonuna kadar takımı Serdar Topraktepe'ye emanet eden siyah-beyazlı yönetimin gündemine sürpriz bir ismi aldığı öne sürüldü.

FATİH TEKKE İDDİASI

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Birçok teknik adamla dirsek temasında olan ve ön görüşmeler yapan Beşiktaş, bu sezon Alanyaspor başında dikkat çeken bir futbol ortaya koyarak beğeni toplayan teknik direktör Fatih Tekke'yi gündemine aldı.

Beşiktaş'ta Fatih Tekke sürprizi! - 1. Resim

BEŞİKTAŞ FORMASI GİYMİŞTİ

Futbolculuk döneminde 2011 yılında yarım sezon Beşiktaş forması giyen Fatih Tekke, teknik direktörlük kariyerinde Kayseri Erciyesspor, Boluspor, Manisaspor, Denizlispor, İstanbulspor ve Bursaspor'u çalıştırdı.

ALANYASPOR'DA 1.46 PUAN ORTALAMASI YAKALADI

Kasım ayından bu yana Alanyaspor'un başında olan 46 yaşındaki başarılı hoca, Akdeniz ekibiyle çıktığı 24 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı ve 1.46 puan ortalaması yakaladı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...