Tgrt Haber
01 Şubat 2023 18:24 - Güncelleme : 01 Şubat 2023 18:31

Beşiktaş'ta Arthur Masuaku'nun bonservisi alınıyor: İşte ödenecek bedel...

Beşiktaş'ın West Ham United'dan kiraladığı Arthur Masuaku'nun sözleşmesinde madde aktif hale geliyor. Siyah-beyazlılar, Masuaku'nun bonservisi için ne kadar ödeyecek?

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
Beşiktaş'ta Arthur Masuaku'nun bonservisi alınıyor: İşte ödenecek bedel...
,West Ham United,Arthur Masuaku,Beşiktaş

Beşiktaş sezon başında İskoç ekibi Rangers'a gönderdiği Rıdvan Yılmaz'ın yerini West Ham United'dan Arthur Masuaku ile doldurmuştu.

Premiler Lig'ten kiralanan oyuncu ligde şu ana kadar 19, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncu sadece sakatlık nedeniyle Galatasaray derbisini kaçırdı. 29 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de 19 karşılaşmada 3 asist yaparken bir kez de ağları havalandırdı.

SÖZLEŞMESİNDEKİ OPSİYON MADDESİ AKTİF OLUYOR

Beşiktaş'ın West Ham ile yaptığı anlaşma gereği Demokratik Kongolu futbolcu, siyah-beyazlı takımda 5 karşılaşmada daha forma giymesi halinde sözleşmesinde madde aktif hale gelecek.

Masuaku, Beşiktaş'ta bu sezon 25. maçını oynayınca, siyah-beyazlılar oyuncunun bonservisini Premier Lig temsilcisinden alacak.

NE KADAR BONSERVİS ÖDENECEK?

Masuaku, Beşiktaş'ın Süper Lig'de kalan 16 maçın 5'inde daha oynarsa siyah-beyazlılarla 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kartal, Masuaku için West Ham'a 2.2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Beşiktaş, West Ham'a herhangi bir kiralama ücreti vermemişti.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...