Tgrt Haber
07 Haziran 2022 06:52 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 08:12

Beşiktaş'ın Wout Weghorst transferine Louis Van Gaal engeli

Beşiktaş transfer haberleri: Süper Lig'de gelecek sezon Valerien Ismael ile şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş'ta tamamlanan seçimin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Kartal, Wout Weghorst transferinde beklenmedik bir sorunla karşılaştı. Beşiktaş, İngiliz ekibi Burnley'i ikna etse de karşına Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Louis Van Gaal çıktı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Beşiktaş'ın Wout Weghorst transferine Louis Van Gaal engeli
Beşiktaş,Wout Weghorst,Louis van Gaal,transfer

Süper Lig'de ve Avrupa'da bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş yeni sezonda taraftarlarına bu yılı unutturmak istiyor...

Kaliteli bir kadro kurmak isteyen ve santrfor transferini bir an önce bitirmek için uğraş veren Beşiktaş yönetimi, listenin ilk sırasında yer alan Wout Weghorst transferinde her gün yeni bir engel çıkıyor. Burnley'den küme düştüğü için kesin olarak ayrılma kararı alan Hollandalı golcüye birçok takımdan teklif geliyor.

Premier Lig'e yeni yükselen takımların dışında Almanya'dan da talipleri bulunan 1.97 boyundaki oyuncu için siyah-beyazlılar, Burnley ile 100 bin Euro kiralama ve 8 milyon Euro satın alma opsiyonuyla el sıkıştı. Sabah'ın haberine göre, yapılan teklifi kabul eden İngiliz ekibi, transfer olacağı kulüp tercihini ise Weghorst'a bıraktı.

Menajerler aracılığıyla yıllık 2 milyon Euro maaş önerilen tecrübeli oyuncudan Beşiktaş cephesi cevap bekliyor...

Beşiktaş'ın Wout Weghorst transferine Louis Van Gaal engeli

VAN GAAL ENGELİ!

Ancak Hollanda Milli Takımı'nın kampında yer alan Weghorst'a teknik direktörü Louis van Gaal'den engel çıktı. Fotomaç'ın haberine göre; Van Gaal, öğrencisine gelişimi ve daha üst seviyede kalması gerekçesiyle Türkiye'yi değil İngiltere, Almanya veya Hollanda gibi ligleri tercih etmesini tavsiye etti. Henüz kararını vermeyen Weghorst'un, tüm teklifleri değerlendireceği kaydedildi.

Milli maçların ardından önce siyah-beyazlılarla masaya oturacak olan 29 yaşındaki oyuncunun, Türkiye'de Beşiktaş dışında Fenerbahçe ile de görüşeceği bildirildi.

BEŞİKTAŞ'I DOĞRULADI

Weghorst, geçen sezon devre arasında geldiği Burnley'nin forması altında Premier Lig'de 20 maçta görev yaptı. Yıldız oyuncu 2 gol kaydederken 3 de asist yaptı.

Geçtiğimiz günlerde ülke basınına konuşan 29 yaşındaki forvet, Beşiktaş'ın kendisiyle ilgilendiğini doğrularken, henüz anlaşmanın sağlanmadığını söylemişti. Weghorst, "Şu anda sadece milli takımda iyi performans göstermeye odaklandım. Daha sonra Burnley ile geleceğim hakkında konuşacağım." yorumunda bulunmuştu.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...