Tgrt Haber
10 Mart 2022 19:38 - Güncelleme : 10 Mart 2022 19:44

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin'e İtalya devi Milan talip oldu

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Transferde Avrupa'nın birçok ekibini peşine takan Cyle Larin'e bir talip daha çıktı. Sezon sonunda hücuma takviye yapmak için kolları sıvayan İtalyan devi Milan'ın transfer listesine Kanadalı golcüyü dahil ettiği ifade edildi. Giroud'ya alternatif arayan kırmızı-siyahlıların, 26 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin sona ermesini fırsat olarak gördüğü belirtildi.

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin'e İtalya devi Milan talip oldu

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin'in geleceği belirsizliğini koruyor. Yeni kontrat konusunda henüz anlaşma sağlanamayan Kanadalı golcüye Avrupa'dan teklifler gelmeye devam ediyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinin bir süredir yakından takip ettiği 26 yaşındaki futbolcuya İtalya'dan da talip çıktı.

Yaz aylarında hücum hattına takviye yapmak isteyen İtalyan devi Milan'ın 6 seçenek belirlediği ifade edildi. Sempremilan'ın haberine göre; Giroud'a gerçek bir alternatif sunmak isteyen Milan, Beşiktaş'taki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin'i transfer listesine ekledi.

Kırmızı-siyahlıların listesinde Larin haricinde, Andrea Belotti, Dries Mertens, Divock Origi, Alexandre Lacazette gibi yıldızların bulunduğu da kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...