Tgrt Haber
08 Ağustos 2022 20:39 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 20:45

Beşiktaş'a Welinton piyangosu: Arabistan'dan teklif geldi!

Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş'ta yeni sezon kadro yapılanması doğrultusunda transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Valerien Ismael yönetiminde ki siyah-beyazlılarda takıma katılan isimlerin yanı sıra takımdan ayrılacaklar oyuncular da netlik kazanıyor. Kara Kartal'ın başarılı defans oyuncusu Welinton'a sürpriz bir ekip talip oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş'a Welinton piyangosu: Arabistan'dan teklif geldi!
Beşiktaş,Welinton,,transfer

Beşiktaş'ta kadro yapılanması kapsamında transfer harekatı tüm hızıyla devam ediyor.

Valerien Ismael yönetiminde ki siyah-beyazlılar da takıma katılan isimler belli olurken takımdan ayrılacaklar futbolcular da yavaş yavaş belli oluyor.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN TEKLİF VAR

A Spor'un haberine göre; Kara Kartal'ın defans oyuncusu Welinton'un El İttifak yolunda olduğu kaydedildi. Suudi Arabistan ekibi, Welinton için Beşiktaş'a 1 milyon Euro'luk resmi teklifte bulundu. Welinton'un da Arabistan'a gitmeye sıcak baktığı ve bu düşüncesini siyah-beyazlı yönetim ile paylaştığı belirtildi.

1.81 boyundaki tecrübeli futbolcu Sergen Yalçın döneminde Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer edilmişti.

Welinton geçen sezon 30 maçta 2248 dakika süre aldı, 12 sarı kart ve 1 de kırmızı kart gördü. Welinton bu sezon başlamadan önce sakatlandı ve 3 hafta formasından uzak kalacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...