Tgrt Haber
16 Ekim 2022 13:05 - Güncelleme : 16 Ekim 2022 13:16

Beşiktaş evinde Trabzonspor’u ağırlıyor! Maçın VAR hakemi Serkan Tokat oldu

Süper Lig’in 10.haftasında Beşiktaş evinde Trabzonspor’u ağırlayacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetirken VAR hakemi ise Serkan Tokat oldu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş evinde Trabzonspor’u ağırlıyor! Maçın VAR hakemi Serkan Tokat oldu
beşiktaş,trabzonspor,derbi

Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 10.haftada bugün İstanbul Dolmabahçe’de dev bir kapışmaya sahne olacak. Saat 20.00’de başlayacak olan  Beşiktaş ile  Trabzonspor arasındaki maçı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılığını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Süleyman Özay yaparken maçın VAR hakemi Serkan Tokat oldu.

BEŞİKTAŞ LİGDE İKİNCİ SIRADA

Ligde 3 haftalık galibiyet hasretine geride kalan hafta Giresunspor deplasmanında son veren siyah-beyazlıların 18 puanı bulunuyor.

TRABZONSPOR KÖTÜ GİDİŞATA SON VERMEK İSTİYOR

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Monaco karşısında 4-0'lık galibiyetle moral bulan Karadeniz ekibi, ligde en son sahasındaki Kasımpaşa beraberliğini telafi etmek istiyor. 17 puana sahip Trabzonspor ise 7. basamakta bulunuyor.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip Talha, Montero, Masuaku, Josef, Salih, Dele Alli, Ghezzal, N'Koudou, Weghorst

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Gbamin, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Gomez

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...