Tgrt Haber
11 Ekim 2022 18:02 - Güncelleme : 11 Ekim 2022 19:17

Beşiktaş-Trabzonspor maçı biletleri satışa çıktı mı?

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftası derbi heyecanını sahne olacak. Şampiyonluk yarışı veren iki ezeli rakip Beşiktaş ile Trabzonspor, Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. 16 Ekim Pazar günü oynanacak mücadeleyi stadyumda izlemek isteyen taraftarlar maç biletlerini araştırıyor. Siyah-beyazlı taraftarlar Beşiktaş Trabzonspor biletleri satışa çıktı mı? sorusuna cevap arıyor. Peki; BJK TS maç bilet fiyatları ne kadar oldu?

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş-Trabzonspor maçı biletleri satışa çıktı mı?
Beşiktaş,Trabzonspor,Spor Toto Süper Lig

Beşiktaş Trabzonspor biletleri satışa çıktı mı? BJK TS maç bilet fiyatları ne kadar?

Spor Toto Süper Lig’de 10. hafta heyecanında iki ezeli rakip Beşiktaş ile Trabzonspor karşılaşacak. İki takımın da mutlak 3 puanı hedeflediği mücadele 16 Ekim Pazar günü oynanacak. Maçın biletlerini satın almak isteyen Beşiktaşlı taraftarlar satış tarihi ve fiyat bilgilerini sorguluyor. İşte Beşiktaş Trabzonspor biletleri hakkında detaylar…

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

Beşiktaş Trabzonspor maç biletleri henüz satışa çıkmış değil. Biletlerin 12 Ekim Çarşamba günü saat 10:00’de satışa çıkması bekleniyor.

LİGDE ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI

Spor Toto Süper Lig’de 9 hafta geride kalırken, zirvede 18 puana sahip Adana Demirspor, Beşiktaş ve Konyaspor yer alıyor.

Süper Lig’de 9. haftada oynanan 9 maçta toplam 24 gol atıldı. Haftanın açılış maçında Gaziantep FK’ya konuk olan Adana Demirspor sahadan 1 puanla ayrılmasına rağmen haftayı liderlik koltuğunda tamamladı. Oynadığı son 3 karşılaşmada galibiyet alamayan Beşiktaş, Giresunspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek puanını 18’e yükseltti ve liderliğe ortak oldu. Ligde üst üste 4 mağlubiyet alan Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Konyaspor da 9 maç sonunda 18 puana ulaşan bir diğer ekip oldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet16 Ekim 2022 21:00

Siyah beyaz

Sonraki Haber Yükleniyor...